Pai pe focul pasiunii

21 June 2011

Folosit cel mai adesea pentru a da savoare mâncărurilor, cimbrişorul mai poate condimenta şi altceva: viaţa dumneavoastră sexuală. Conform unui studiu britanic recent, apetitul sexual al bărbaţilor care îl consumă creşte cu cel puţin 25%, informează Daily Mail.

Extractul de cimbrişor, consumat de de două ori pe zi, timp de şase săptămâni, îmbunătăţeşte funcţionarea glandelor sexuale şi sporeşte performanţele sexuale masculine, saponinele – componentele sale –  sporind producţia de hormoni masculini, inclusiv cea de testosteron.

Cimbrişorul (Thymus serpyllum L.), numit şi cimbrul ciobanului, balsamă, iarba cucului, timian, schinduf sau tamâiţă, creşte spontan pe coline, ogoare, în poiene cu sol uscat, în luminişuri de pădure şi pe stâncile montane din zona cu climă temperată. Poate fi găsit în Europa, Asia, Africa de Nord, Abisinia, America de Nord, dar şi în Scandinavia şi Islanda. El conţine uleiuri volatile (în special borneol, cineol, carvacrol şi timol), precum şi taninuri, substanţe amare, albumină, o răşină elastică şi săruri de calcar.

Atenţie, însă, doamnelor: produsul este destinat domnilor 🙂  Ceaiul de cimbrişor poate grăbi naşterea şi provoca avortul.Citiţi şi

Fetelor, femeilor, doamnelor, gagicilor, sexoaselor, zeițelor, sunteți minunate așa cum sunteți!

De ce nu se mai căsătorește lumea?

Faceți mai mult seex, vă rog!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Mirela Baron / 21 June 2011 11:07

    E un foarte des intilnit Ingredient in bucataria romaneasca sau SI balcanica 🙂 . Este de asemenea o planta benefica impotriva infectiilor de tot felul, fiind antiinflamator SI antimicotic, un ceai minunat combinat cu busuioc, musetel SI menta in zilele ploioase lipsite de vlaga 🙂

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro