Reporter virtual printre frumoşii pământului

31 October 2011

M-au intrigat știrile care anunțau că situl internțional de întâlniri beautifulpeople.com face un fel de “epurare estetică”, nu numai pentu că-i admite printre membri doar pe cei mai frumoși dintre cei care și-ar dori un cont pe un site de socializare, dar și pentru că răspunde speranței ne-membrilor ca măcar copii frumoși să aibă, prin serviciile unei banci virtuale de spermă. Până în prezent, mai mult de 600 de copii frumoşi s-au născut deja din părinţi care au apelat la ajutorul acestui site, informa, nu demult, situl newslite.tv.

Măi, să fie! Când ești frumos vrei, probabil, să împarți asta cu ceilalți în mai multe feluri. Pentru frumoșii pământului care vor să doneze spermă sau ovule situația e mai serioasă, pentru că trebuie să treacă un test CTC în cadrul unor întâlniri în realitate cu mai mulţi reprezentanţi ai acestui site. Trierea se face, spun reprezentanții sitului, cât mai strict, astfel încât utilizatorii aplicaţiei “Beautiful Baby Service” să fie siguri că vor beneficia de donaţii specifice făcute de utilizatorii consideraţi “oficial frumoşi”. Cei care vor doar să se înscrie pe site pentru a-și găsi o pereche pe măsură, dau un test virtual de frumusețe, pe care am decis să-l încercăm ca să nu mai pierdeți voi vremea.

În comparație cu siturile obișnuite de socializare, în primul formular care apare pe site, cel de înscriere, există câteva reguli speciale în ceea ce privește fotografia. Trebuie să fie destul de mare, aspirantul trebuie să apară singur în poză, cu ochii neacoperiți de ochelari fumurii și, nu în ultimul rând, poza să nu fie chiar din tinereți îndepărtate. Ca să fim mai siguri că testăm cum se cuvine mașinăria, am ales o fotografie complet neclară, făcută cu trei ani în urmă. Nu s-a supărat nimeni, site-ul mi-a dat o primă notă de trecere, ceea ce n-avea decât să mă bucure, deși ulterior aveam să aflu că mi-am furat singură căciula: comunitatea pare să-și trieze membrii prin vot. Până la revelație, treci o mică zonă perfect incorect politică, cu o mulțime de întrebări despre tipul de corp, culoarea ochilor, greutate și, nu în cele din urmă, dacă ești sau nu posesor de mașină.

După ce te încurajează sistematic în aspirațiile tale de formă, la finalul înregistrării se pornește marele cronometru. Ai exact 48 de ore la dispoziție pentru a primi voturile celorlalți membri, care trebuie să decidă dacă ești frumos sau nu. În funcție de asta ți se șterge sau nu contul. M-am consolat gândind că, potrivit lui Robert Hintze, fondatorul Beautiful People, site-ul îşi va “extinde serviciile şi pentru oamenii cu aspect obişnuit”. Deși nu era chiar nevoie de consolări. Nu știu exact cine mă votează, dar bulina unui “frumosometru” lăsat pe profilul meu începe să se miște către secțiunea “in”, adică patru voturi pozitive. Zăresc, în treacăt câteva fete urâțele și câteva mai acătării, dar aplicanții – adică eu – n-au voie să vadă fotografiile mărite.

Păcat, pentru că zăresc o mulțime de români care au trecut testul frumuseții, și aș fi vrut să vizitez și comunitatea virtuală așa, cam cum te-ai duce în comunitatea de la Saint Tropez. Nu m-am dezmeticit prin țara celor mai frumoși oameni din lume, pentru că mai toate topurile – de popularitate, de frumusețe sau altele sunt numai cu români – aviz amatorilor care vizează frumuseți de peste hotare. Or fi căi să vorbești și cu ceilalți, dar încă nu le cunosc eu. Vestea bună este că frumoșii de pe site sunt cumsecade și, cât v-am scris, am primit 15 voturi pozitive. Pe fotografia neclară, remember? Deci nu trebuie să fiți chiar frumoșii lumii. Oricum, nici cei din jur nu prea sunt.Citiţi şi

L-am cunoscut pe un site de dating și mă simt norocoasă

Cum să îți găsești jumătatea cu ajutorul profesioniștilor – Exclusiv seriozitate

Reţeaua în vremea dragostei

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro