Și mamele-au pierdut iubiri

8 March 2016

Plângi băiete, urlă, lovește cu pumnul în masă, dă de pământ cu lumea, fă țăndări vreo două pahare, plângi fără rușine, doar mama ta te vede! Lasă durerea să se rostogolească, ca un torent care curăță tot pe unde trece. E rău, al naibii de rău, durerea ta trece prin mine, prin albia săpată în urmă cu ceva ani, mulți, dar parcă ieri. Te arde, te mistuie lent… Nu-ți spun că o să treacă, fiindcă nu auzi nimic, nu înțelegi acum rostul. O să vină bucurii în zile în care nu te aștepți, poate după ce sufletul o să-ți moară și-o să învie, poate doar atunci când, toamna va însemna altceva pentru tine.

E bine, iubirea e bună oricând. Te rog, fii trist doar cât simți, nu-ți programa tristețea, nu lăsa viața deoparte și nu te ascunde în tine! Mai bine ia bicicleta și pedalează, transpiră, gâfâie, obosește, lasă vîntul să-ți împrăștie gândurile!

femeie singură

Nu căuta iubiri surogat și mai ales nu te forța să iubești din răzbunare. Aia nu e dragoste, e disperare, nu o să stai mult sau poate o să stai, dar nu vei fi acolo. Îți plăceau tare mult poveștile cu prințese, feți-frumoși și happy end, de ce ai băga pe cineva într-o poveste întunecată?

Cunosc drumul pe care mintea te îndeamnă s-o iei, ceva vreme am fost pe-acolo. Poate măcar tu…

Cel mai mult te rog, nu spune repede și oricui “DA”!

Guest post by Mirela Dogaru

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂  Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Cum să-ți mai spun eu ție, fosta mea iubire?

Micul român

Ce a primit în dar actuala fostului meu

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
6,069 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro