Suntem doar praf de stele…

22 July 2021

Bună ziua! Vă salut cu tare multă iubire! 

Am aflat despre site-ul Catchy.ro de la mama mea, care mi-a spus că am ceva de învățat de aici. Și chiar așa a fost! Sunt Jurca Emanuela, 15 ani, iar cea mai mare pasiune a mea este literatura.

Vă citesc mereu postările atât de pe site, cât și de pe pagina de facebook și mereu rămân cu câte ceva minunat din ele. Am văzut de multe ori invitația din finalul unor articole, cum că cititoarele ar putea scrie și ele pe site, ceea ce mi-a făcut inima să bată mai rapid decât de obicei!😅

M-am gândit mult timp dacă să fac asta sau nu. “Dar despre ce să scriu?”, “Dacă nu e potrivit pentru site?”, “Dacă mă fac doar de rușine cu cei 15 ani ai mei?” s-au învârtit în mintea mea până m-au făcut sa amețesc. Însă, îmi doream cu toată inima ca fragmentele mele să ajungă la cineva. Deși îmi doresc tare mult să scriu o carte, încă nu am reușit să-mi termin manuscrisul, motivația mea pierzându-se uneori pe drum.

Așa că am decis! Astăzi e ziua! Astăzi vă trimit fragmentul meu!😅

Am decis să scriu ceva cât se poate de normal, simplu, care poate fi citit de toată lumea. Eu sper să vă placă sau să vă aducă un mic zâmbet. Vă mulțumesc din inimă și vă doresc multă inspirație și fericire! Sunteți minunată!❤

Pe mine mă puteți găsi pe Facebook, Jurca Ema.🥰”

Suntem mici stele care se destramă după fiecare dezamăgire, care, în timp, se repară prin iubirea oferită de celelalte steluțe care ne susțin în ceea ce facem, steluțele fiind prietenii adevărați, familia sau orice alți oameni dragi.

Viața îți va aduce multe relații, de la care vei avea șansa de a învăța, de a te maturiza și o să înveți ce e cel mai bun pentru tine, ce meriți și ceea ce îți place .

În fiecare dintre acestea iubește, iubește necondiționat, fără regrete, folosește spontaneitatea, fă lucruri nebunești, fă ceea ce te face fericit în prezent, nu te gândi la viitor și zâmbește, râzi, plângi!

Trăiește prezentul fără să ai vreo legătură cu ceea ce a fost și ce va fi, trecutul nu îl vom putea schimba sau repara niciodată, iar viitorul ne este dat să-l descoperim la momentul potrivit, nu pentru a-ți face griji despre el.

Prezentul e cel pe care trebuie să-l conturezi acum, cel pe care trebuie să-l pui pe primul loc și să-l modelezi în felul în care ai vrea să-ți fie viața.

Hai să renunțăm la trecut și la regrete, toți avem măcar un moment de care nu suntem atât de mândri, dar dacă viața s-ar opri la o singură etapă proastă, existența noastră ar fi prea plictisitoare.

Guest post by Ema Jurca, 15 aniCitiţi şi

Livada cu pruni sălbatici

Asta nu e dragoste

Luna Plină în Balanță și zodiile (28 martie 2021, ora 21:46)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro