Adina din Lagos: atac cu bombă la sediul UN din Abuja, Nigeria

26 August 2011

Adina Laura Achim, aflată în Lagos, a postat acum 10 minute pe Facebook o ştire care are mai puţină legătură cu ceea ce scrie ea în mod obişnuit pentru catchy: un atac cu bombă a avut loc la sediul ONU din Abuja, capitala Nigeriei. Iată cum invitaţia făcută de corespondenta nostră să trecem Nigeria pe lista destinaţiilor de vacanţă nu cred că va mai tenta pe cineva prea curând.Citiţi şi

Șapte rânduri de piele

Cei care ştiu

Trei ani în Sri Lanka

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Dan / 27 August 2011 22:36

  Mai citeste odata stirea ” un atac cu bombă a avut loc la sediul ONU din Abuja, capitala Nigeriei. Iată cum invitaţia făcută de corespondenta nostră să trecem Nigeria pe lista destinaţiilor de vacanţă nu cred că va mai tenta pe cineva prea curând.” Acum ai inteles sau ramin la parerea ca mama …….. Ai dreptate, in ultimi 15 ani am fost in multe tari, printre care si Nigeria. Daca vreti sa va spun tot va fac o vizita in viitorul apropiat. Deal ?

  Reply
 2. Dan / 27 August 2011 12:29

  Cred ca aveti dreptate dar ar trebui ca si d-voastra (jurnalisti) sa fiti mai atenti cu stirile pe care le publicati si cum le amestecati, deoarece si d-voastra faceti parte dintre cei care pot manipula cetateni. In sfirsit, mi-am isusit critica.
  Cladirea ONU se afla la coordonatel 9.037619; 7.467642 (Google Earth), in apropiere (N-E) se afla ambasada SUA, vis-a-vis (peste Independence Avenue) se afla Spitalul Municipal unde au foat dusi raniti, la coordonatele 9.045971; 7.461739 este sediul UE. Cred ca atentatul a vizat sedinta de la etajul 3 unde se afla, printre alti si norvegianca (aprox. 32 ani). D-na Mihaela Carlan, va rog folositi informatiile, fara sa le publicati. Toate cele bune.

  Reply
 3. Dan / 27 August 2011 11:31

  Nigeria pe lista destinatiilor de vacanta ???!!! … Chiar si fara acest atentat de la sediul ONU, Nigeria nu este o tara unde sa-ti faci vacanta. In primul rind o viza turistica costa aprox. 300 euro, transport 1000 euro, apoi trebuie sa vorbim de destinatie, care sa fie unde in Nigeria ? In sud se poate vorbi doar de Lagos, dar transportul mizeria si extraordinar de proasta calitate a tot ce vrei … nu merita. In oricare alte locuri din sud orice alb risca sa fie rapit. Ar mai fi Obutu dar acolo sint niste preturi de iti trebuie un geamantan de bani in bacnot de 100 euro/saptamina/familie. …. OAMENI BUNI, AFRICA NU MAI ESTE O DESTINATIE DE VACANTA INDIFERENT DE TARA.

  Reply
  • Mihaela Cârlan
   Mihaela Cârlan / 27 August 2011 11:53

   Draga Dan, am lasat comentariul tau doar pentru , sa zicem, informatiile pe care ni le-ai dat, desi cam nervos. Dar am pus “…” in locul invectivelor. Trebuie sa stii ca poti contrazice pe cineva si fara sa jignesti. Argumentul are astfel mai multa valoare.

   Reply
  • Sandra / 27 August 2011 14:43

   Da’ nervos mai sunteti, domnu’ Dan! Calmati-va, stirea era atacul, nu destinatia de vacanta! Nu v-a trimis nimeni in Nigeria, domnu’ Dan, n-am dori sa va rapeasca cineva pe-acolo si sa nu mai apucati sa va intoarceti din tara unde transportul, mizeria si extraordinar de proasta calitate a tot ce vrei nu merita spre tara curata, unde transportul functioneaza de minune si totul e de-o calitate ireprosabila! 🙂

   Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro