Ai pielea uscată?TriXera NUTRITION de la Avène!

22 February 2017

Avène este un orășel din regiunea Languedoc-Roussillon din Franța renumit pentru binefacerile apelor sale termale de peste 270 de ani, când s-a ridicat aici primul stabiliment termal, dedicat în întregime dermatologiei… Nu știm cum arăta atunci parcul natural unde iese la suprafață apa termală, dar acum e o poezie…

Atât vă mai spun după ce ați văzut filmulețul: laboratoarele Dermato-Cosmetice Avène, fondate în 1990, ocupă primul loc în lume la această categorie prin produsele create sub marca Eau Thermale Avène. Și de aici plecăm în a vă prezenta ultimele noutăți – gama TriXera NUTRITION formată din gelul de curățare, loțiunea și balsamul, toate fiind denumite nutri-fluide. Tri vine de un trio lipidic similar lipidelor epidermice care reconstruiesc bariera cutanată și opresc deshidratarea, XERA vine de la elementul prim de compunere savantă cu semnificația „uscat”, „arid”, „uscăciune”, iar nutrition nu mai are nevoie de traducere.

avene

Prin urmare, gama se adresează persoanelor cu pielea uscată și foarte uscată, care și-a pierdut suplețea, finețea și confortul. Oricare ar fi cauzele acestei uscăciuni a pielii, ea se întâmplă prin deteriorarea barierei cutanate formate din lipide. De reținut că produsele pot fi folosite de toată familia, inclusiv copiii de la trei ani în sus.

DP_TRIXERA_RO_small-17

Gelul de curățare nutri-fluid curăță delicat și hrănește până și cea mai sensibilă piele, lăsând-o catifelată și protejată.  Nu conţine săpun, parabeni și fenoxietanol. Toleranță cutanată, oculară & ginecologică excelentă.

DP_TRIXERA_RO_small-13

Loțiunea nutri-fluidă: hrănitoare, protectoare, hipoalergenică, delicat parfumată, loțiunea repară bariera de protecție a pielii și calmează senzația de piele care strânge. Potrivită pentru față și corp. Fără silicon, fără parabeni, fără fenoxietanol. Toleranță excelentă!

 

DP_TRIXERA_RO_small-14

Balsam nutri-fluid: hrănitor, protector, fără parfum, repară bariera lipidică și calmează senzația de piele care strânge. Fără silicon, fără parabeni și fără fenoxietanol. Toleranță excelentă!

Mai multe informaţii aici sau aici.Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro