Amorul și interneții mă-sii

13 July 2016

Totuși, iubirea, zicea cândva un poet. De când cu Facebook, nu mai e rost de romanțe și poeme, iubirea se măsoară în like și share. Declarațiile de amor se fac în comments, cererile în căsătorie pe Instagram, hora se pune pe Snapchat. După ce nunta se încheie, rămân doar ei, Ion și Măria. Singuri pe-o canapea. Când lovește furtuna și pică wireless-ul, dragostea lor se chircește ca un gândăcel sub soarele arzător.

Mâncarea n-are gust fără poza și filtrul aferent, sărutul e sec și uscat, dacă nu-i văzut de sutele de prieteni virtuali. Cât despre Măria Sa, sexul, se face mai greu așa, fără admiratori sau aplauze din taste. Și, până la urmă, ce rost are? Am ajuns ca până și nevoile primare, precum șederea pe tron de dimineață, să fie legate indisolubil de interneții mă-sii.

george clooney

Dar asta nu e tot! De pe internet aflăm şi cum să iubim. Așa ajungem să ne așteptăm ca Ion, cel de acasă, să arate ca Brad Pitt la SPA, să aibă banii lui Bill Gates și inteligența lui Einstein. Ah, da! Și virilitatea neaoșului Terente. Pe deasupra, să recite din Minulescu tremurând, ca nimeni altul, în timp ce ne masează picioarele având un trandafir roșu între dinți.

Așteptările-s mari și pentru Măria. Blond decolorat spre ars, buze umflate cu pompa de saltele, sâni voluptuoși, asemenea pepenilor de Dăbuleni, dar, mai ales, sprâncene desenate, în care părul e doar o amintire. Minimum trei doctorate neplagiate și două moșteniri generoase. Unul din doctorate să fie musai la flaut.

Și uite așa, revenim la Ion și Măria, pe canapea. Se uită tălâmbi unul la altul, de parc-ar fi hipnotizați. Toate articolele de pe internet le spun că merită mai mult, că ei sunt speciali, unici și, mai ales, superfantastici. Înghit cu tristețe ultimele îmbucături de șaorma, apoi își aprinde fiecare dintre ei smartphone-ul. Un zâmbet le răsare pe chip, în timp ce se duc în interneții mă-sii.

Guest post by Iulia Nicolaie

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂  Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

„Iubita, să dai un semn când rămâi singură…”

De fapt, tot ce îți dorești e să te pierzi în iubire și lumină…

Era feței de Instagram și moștenirea Kardashian

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro