Așteaptă-l

11 November 2020

Așteaptă-l pe cel care te va urma, pe cel care va face un moment obișnuit să pară magic, pe acel fel de om care va scoate la lumină tot ce e mai bun în tine și care te va face să vrei să fii o persoană mai bună.

Așteaptă-l pe cel care îți va fi cel mai bun prieten, pe cel care va lăsa totul ca să fie lângă tine la orice oră, indiferent de împrejurări, pe acel om care va te face ca nimeni altul să zâmbești. Și, când el zâmbește, tu știi că are nevoie de tine.

Așteaptă-l pe cel care vrea să te arate lumii și când ești în tricou și pulover, dar care apreciază când te îmbraci elegant pentru el.

Și, cel mai important, așteaptă-l pe cel care te pune în centrul universului lui, pentru că acolo e locul tău.

Se spune că lucrurile bune li se întâmplă mai des celor care știu să aștepte. Poate e adevărat. Dar îndemnul acesta este pentru ca să nu te grăbești, să nu ți se pară că l-ai întâlnit, să fii atentă.

Și încă ceva: nu-l aștepta pasiv și nici în spatele ușilor închise. Meet him halfway. Oamenii buni atrag oameni buni. 🙂Citiţi şi

Bine ai venit 2021, eu sunt aici!

Mama, când o să plece?

Ziua Internaţională a Zâmbetului şi a faptelor bune

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Florina / 11 November 2020 19:06

  Așa este! Sună tare bine și optimist, parcă era un citat de genul “Lucrurile bune li se întâmplă celor care așteaptă!” 🙂

  1
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro