Bad boy, ești imposibil de uitat!

29 August 2018

Prima dragoste. Unii spun că se uită, alții spun că e sortită să rămână acolo veșnic, poate ca un blestem sau poate ca o binecuvântare.

„Dragul meu,
Poate într-o zi am să încetez să mă mai gândesc la tine sau poate n-am să încetez niciodată. Oricât de greu mi-ar fi să recunosc, ai lăsat amprente adânci pe inima mea, pe trupul meu, pe toată ființa mea. Chiar tu, bărbatul cu care n-aș putea fi niciodată! Tu, cel căruia i-aș întoarce acum spatele pe stradă. Și, cu toate astea, tu, prima mea iubire! Tu, cel alături de care am învățat prima dată dragostea! Tu, cel căruia i-am spus prima dată „Te iubesc!”. Îți aduci aminte? Lună plină și o noapte de vară. Doar un sărut. Câteva mângâieri și o noapte senină. Fluturi în stomac, emoții de o intensitate infinită.

barbat adevarat

Mă întrebam de ce sunt acolo, în brațele tale. Nu știam de ce facem asta. Știam că nu se poate, știam că e greșit. Erai iubitul celei mai bune prietene. N-a contat. M-ai învățat atunci să fac ce simt. Mi-ai spus: „Tu ce simți? Fă ce simți! Vrei să fii cu mine?” Am spus „Da” cu inima, neînțelegând nimic. Eram una cu tine, eram una cu inimile noastre. Conexiunea noastră rămâne o enigmă pentru mine, chiar și la șapte ani distanță de la prima magie pe care ai făcut-o pentru mine. Mi-ai presărat atunci pulbere de stele în păr și mi-ai dat aripi să zbor peste munții neputinței mele de a înțelege. Mi-ai făcut inima să vibreze la unison cu un întreg univers și nu cred că există o descriere mai frumoasă a dragostei decât cea dată de mâinile tale plimbându-se lejer pe corpul meu neatins vreodată. M-ai sărutat în așa fel încât să-ți simt atingerea buzelor și acum m-ai prins și m-ai lipit de tine încât să nu reușesc vreodată să-ți uit mirosul, m-ai privit în așa fel încât să caut privirea ta în oricine intră în viața mea. M-ai plimbat apoi prin toate ținuturile ființei mele. Mi-ai făcut cunoștință cu mine, așa cum nu credeam ca aș putea fi. Printr-o singură atingere, ai devenit magicianul vieții mele. „Te iubesc” mi-ai spus într-o noapte, așa cum numai tu o puteai spune, cu același zâmbet absolut inconfundabil. Am simțit atunci, mai intens ca niciodată, parfumul ființei tale, inundându-mi toate simțurile și rămânând veșnic.

Unele iubiri nu se uită niciodată, iar cu iubirea ta, străinul din viața mea, probabil voi trăi pentru totdeauna. Voi trăi cu amintirea și cu toată magia pe care ai trezit-o în mine. I-am spus cândva „Adio” bărbatului din tine, însă inimii tale, nu am reușit nici azi să-i spun acel „Adio” care să-mi elibereze simțurile și propria-mi inimă. Ești imposibil de uitat!”

Guest post by Ana

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Iubiri de sâmbătă până-ntr-o duminică viitoare

Nu cred așa ceva!

Cele 5 limbaje ale iubirii

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro