Bulgari Hotel în Londra

9 January 2012

Raţionament de business în vremuri de criză: Londra va fi gazda Jocurilor Olimpice de vară. Numărul turiştilor va creşte simţitor, implicit şi al celor care caută luxul cu lumânarea când sunt departe de casă. Deci, să le pregătim o “bijuterie” de lifestyle boutique hotel de să ne pomenească, şi-a zis Francesco Trapani, CEO al firmei Bvlgari. Zis şi făcut.

S-a cumpărat fostul hotel Normandie din Knightsbridge, s-a demolat şi s-a început construcţia Bvlgari – Hotel & Residences, care va deveni, după lansarea din primăvara acestui an, primul hotel de lux nou construit în Londra ultimilor 40 de ani.

Competiţia nu e deloc de neglijat în condiţiile în care pe nişa ospitalităţii exclusiviste, unde mirosul banilor este încă puternic, intră tot mai multe nume celebre din modă – Versace, Ferragamo, Christian Lacroix, Giorgio Armani, Moschino, Gucci sau Missoni.

Şi, deşi Bvlgari nu este la prima încercare, Trapani a ales să colaboreze cu grupurile Marriott şi Ritz Carlton pentru siguranţa şi reuşita acestei investiţii. Detaliile despre interioare sunt destul de bine secretizate, dar se ştie că artizanul va fi tot arhitectul Antonio Citterio, cel care s-a ocupat şi de hotelul din Milano. După cum se ştie şi că din acest hotel nu va lipsi nicio facilitate dintre cele care sunt pe placul clienţilor bogaţi.

Promitem să transmitem de la inaugurare. 🙂Citiţi şi

Când plătești cel mai puțin pentru o vacanță într-o destinație de Oscar

Cele 11 orașe care pot rămâne fără apă potabilă în viitorul apropiat

Moda lui 2018 pentru femei și… bărbați?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
820 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro