Cât costă o îmbrățișare

8 November 2012

O americancă de 29 de ani câștigă chiar și 290 de dolari pe zi oferind căldura unei îmbrăţişări pe timp de noapte, dar atât și nimc mai mult. 

Jackie şi-a deschis afacerea în urmă cu câţiva ani, când şi-a dat seama că „a fost născută ca oamenii să se cuibărească în braţele ei”. La început a fost luată peste picior, ba chiar numită prostituată, dar acum ajunge să ocrotească somnul a 30 de bărbaţi şi femei pe săptămână şi chiar şi-a angajat un ucenic pentru a face faţă numărului mare de cereri. Totul urmând regula strictă pe care “clienții” semnează înainte de culcare că o vor respecta: între cei doi nu trebuie să se petreacă nimic cu tentă sexuală. „Cei care vin la mine au diferite motive. Cei mai în vârstă, printre care şi veteranii de război, cărora soţiile le-au murit cu mulţi ani în urmă, tânjesc după atingere şi căldură. Cei mai tineri fie nu au un partener, fie întâmpină probleme în relaţii, fie sunt pur si simplu curioşi”. Tariful? 60 de dolari pe oră.

Bun, dar chiar şi eliminând din calcul prostituţia, tot s-au găsit contestatari: nu e oare îmbrăţişarea mai intimă chiar decât actul sexual? Nu e ea o dovadă de grijă şi dragoste? Păi ce facem aici, trafic cu gesturi tandre? Jackie nu se lasă însă intimidată şi nici clienţii ei fideli. Controversată idee, dar vin și vă întreb: n-aţi simţit niciodată că aţi da oricât numai să vă cuibăriţi, peste noapte, în braţele cuiva? Și aș aprecia un răspuns onest. 🙂Citiţi şi

Am bifat-o și pe asta până la 30 de ani

Tu veneai din mari bătălii și nopți nedormite de dorul alteia

Orice, numai fată bătrână să nu ajungă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
3,567 views

Your tuppence

 1. Hapi / 14 August 2015 22:08

  Ba da, am simtit, simt tot la 3 zile, dar nu in bratele oricui :))

  Thumb up 2 Thumb down 0
  Reply
 2. Mirela Baron / 8 November 2012 1:00

  Cind te Simti singur da… De ce nu ?
  E Lipsit de sens sa te privezi voit de in lucru atit de Natural. Eu sunt curioasa ce-ar Zice vecinul Daca atunci cind sotul e plecat l-as Pune sa semneze si sa-i ofer posibilitatea de a-si Mai Ridica un Pic bugetul!

  Thumb up 3 Thumb down 0
  Reply
 3. Mirandolina / 8 November 2012 0:45

  Oamenii sunt dubiosi rau.
  Sa platesti ca sa te ia in brate, cineva, ORICINE??????
  Jamais de la vie, ca sa zic asa

  Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro