Ce make-up alegem

18 August 2010

Vrem, nu vrem, mai devreme sau mai târziu, avem nevoie de machiaj: de zi, discret, care evidenţiază atu-uri ori corectează imperfecţiuni, sau, de seară, îndrăzneţ, sofisticat, care te poate transforma într-o femeie de neuitat. Dar diversitatea brandurilor de make-up ne îngreunează teribil alegerea. Şi atunci ne bazăm pe cosmeticiană, pe vânzătoare, pe reviste, pe ce mai auzim de pe la prietene ori pe ceea ce mai aflăm când călătorim mai departe de casă. Dar şi dacă suntem deja fidele unei mărci, tot ne trezeşte interesul câte o ştire despre alt produs mai inovator, mai binefăcător, mai corector şi poate chiar mai… costisitor :). Unele produse, deşi foarte cunoscute, din varii motive încă n-au ajuns pe piaţa românească, dar shopping-ul online poate rezolva acest neajuns. Altele, mai puţin cunoscute, au mari şanse să rămână aşa dacă nu eşti clienta unui salon anume sau intri mai rar în farmacii. Iată de ce vă vom propune spre alegere şi alte mărci despre care aţi auzit mai puţin sau deloc.

MAC şi BOBBI BROWN

Recomandate de către toti make-up artiştii din lume, produsele au un preţ mediu – Bobbi Brown sunt un pic mai scumpe, designul produselor este unul minimalist, companiile punând accentul pe calitatea conţinutului. Ambele sunt renumite pentru acoperirea excelentă, dar mai ales pentru gama de culori extrem de variată a fardurilor de ochi, a rujurilor şi a fondurilor de ten. Din păcate niciunul dintre cele două branduri nu a intrat oficial pe piaţa românească, dar se găsesc în gentuţele cu farduri ale femeilor care le-au descoperit şi achiziţionat din străinătate. Avantaj, MAC pentru că produselor lor se desfac în mai multe magazine în Europa decât cele de la Bobbi Brown.

Pont: am înţeles de la make-up artişti că fardurile de ochi de la Bobbi Brown conţin mai mult pigment şi au o aderenţa mai mare decat cele de la Mac. Părerile sunt însă impărţite.

Consultă calendarul astrologic pentru recomandări privind ritualurile de frumuseţeAcest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro