Dacă vrei să nu dai greș la un eveniment, atenție la cinci lucruri!

28 May 2016

Cum toate avem o problemă când alegem să mergem la un eveniment, m-am gândit să vă împărtășesc, obiectiv şi concis, ce presupune alegerea unei ţinute perfecte.

rochii seara

Anne Hathaway,  Gisele Bundchen,  Olivia Wilde la Golden Globe Awards 2011

1. Fii la curent cu ce se poartă, dar nu alege doar după trenduri!

Este foarte important să îţi defineşti personalitatea şi să ştii cu ce stil rezonezi. Urmăreşte ultimele tendinţe în materie de modă, urmăreşte prezentări recente sau apariţiile de pe covorul roşu şi notează-ţi preferatele. Astfel, vei ştii pe ce linie vrei să mergi.

2. Cunoaște-ți corpul!

O ţinută perfectă pentru tine trebuie să îţi pună în evidenţă forma corpului, însă pentru asta trebuie să îl cunoşti bine, să îţi înţelegi silueta şi să ştii ce ai de evidenţiat şi ce ai de ascuns. Numai așa vei ştii ce croială te avantajează.

3. O culoare prost aleasă poate ruina întregul

Cromatica este şi ea foarte importantă în alegerea unei rochii de seară, de aceea este necesar să ştii ce culoare îţi pune în valoare culoarea tenului, a părului sau a ochilor. De asemenea, culoarea trebuie să te definească și ca personalitate. Spre exemplu, o nuanţă de roşu aprins va spune despre tine că eşti o femeie intrigantă, o femeie căreia îi place să se facă remarcată sau care se impune. Negrul denotă simplitate, eleganţă, dar totodată şi mister, în timp ce albastrul sugerează încredere de sine.

4. Accesoriile – less is more

Accesoriile sunt „cheia” întregii ţinute. Ele te pot salva sau îngropa, stilistic vorbind. Dacă vrei să nu dai greş, nu exagera. Încrede-te în perle, bijuterii cu pietre discrete – sunt garanția distincției şi eleganței – dar și într-un gablonz bine realizat. Mai trebuie să știi că, dacă alegi o bijuterie mare – fie ea inelul, pandantivul, brățara, cerceii sau paftaua -, preferabil să rămână singura.

5. Părul și machiajul

Dacă nu ştii ce să alegi, mergi la stilistul şi make-up artistul tău cu poza rochiei. Nu merge pe improvizații, dacă vrei să faci o impresie durabilă! Și vrei, nu? 🙂

Guest post by Alice Moisescu

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂  Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

În mine locuiesc mai multe femei și le iubesc pe toate

Ori ea, ori el…

Căciuli la modă nu doar pentru zile reci – cum o poți alege pe cea potrivită pentru tine

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro