Dior – o altă adresă a luxului

18 October 2011

cd
Casa de modă și frumusețe Dior și-a relansat săptămâna trecută site-ul oficial: www.dior.com. Un asemenea eveniment cu o etichetă la fel de elegantă și aspirațională ca esența brandului Dior avea nevoie de o promovare cel puțin la fel de emblematică: Les Journées Particulières.

dior

 Paris, Avenue Montaigne, 30. Locul în care viziunea New Look a celebrului Christian Dior a prins forme acum mai bine de 60 de ani. Şi unde pasionații de high fashion and beauty au putut face o călătorie fascinată în lumea exclusivistă a parfumurilor seducătoare, a accesoriilor sofisticate, a artizanilor-creatori de piese unicat. Vizitatorii au putut lua parte la procesul de creare a unui parfum, la workshop-urile de haute horologerie, au admirat nu mai puţin celebrele produse de make-up, au aruncat o privire în atelierele spectaculoase de produse din piele, în cele de haute couture, de bijuterii sau de modă pentru bărbaţi. Timp de două zile, au avut rara ocazie să se simtă părtaşi la o formă de artă modernă autentică şi să trăiască experiența magică numită DIOR.

cd
Cei care nu au avut această şansă pot viziona filmuleţul de prezentare.Citiţi şi

Coco Chanel despre Christian Dior, răutăcisme de altădată

Singurul lucru cu care omul se poate obișnui și de care nu se plictisește este LUXUL. Paris și Londra de Crăciun

Stella est amoureuse / Stella In Love

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro