El Grande Futadore de Feisbuc

22 May 2018

alexandra-pistolCândva, în vremuri îndepărtate, când inorogii zburdau liberi prin Atlantida, acel continent mistic unde a luat naștere omenirea și spiritualitatea, azi cunoscut sub numele de România, când tanti Vio Rica era doar un spirit malefic ținut într-un borcan bine ferecat, când nu exista Pesede și nimeni nu fura vezualizările lu’ Floricica Dansatoarea, avea să vină pe pământ întruchiparea frumosului, acest Zburător care reglează tantric, pasional, dar și barbar ca un viking, hormonul fericirii, care bucura irisul la ochi și încântă retina… tot la ochi.

Spiritul lui a dăinuit peste milenii, peste căzăturile asteroizilor împiedicați care au adus sfârșitul lumii și de aia avem azi drept pet-uri câini și pisici, și nu dinozauri. Acest Highlander a supraviețuit chiar și mișcărilor feministe.

Veți gândi că e un basm, o legenda dusă din gură în gură, if iu nou uat ai min, că e o poveste plină de metafore și subîntelesuri, dar pe mine mă doare în cwr, căci nu știu ce plm sunt alea metafore.

pitiponc

De a lungul timpului, rând pe rând, în funcție de secolele prin care și-a facut apariția, el s-a intitulat Le Futaque, Footăciosul Ninja, Small but Soft sau El Grande Futadore de Feisbuc.

În zilele noastre se numeste Geani Buze Doolci, Romeo Frumosu’ Thau sau Marco Inimioara Tha Sweet.

De cele mai multe ori se pensează subțire, folosește Gloss nude Pump your lips, folosește protej slip cu mireasmă de ocean în spume și poartă jeanși cu vedere la colul uterin.

Mai există si categoria celor trecuți de prima tinerețe, dar nu voi detalia, căci port un respect deosebit oamenilor în vârstă.

Acum vă las, țuțuruști, trebuie să prind pisica și să o bag in cușcă.

Și nu uitați, fă, fetică, spiritul lui El Grande Futadore e încă printre noi… v-am spus cum îl recunoașteți… #BilivInMegic!

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Psihologia dragostei la bărbați

Raiul n-are nevoie de asfalt

Cel mai enervant cuplu din online

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. O cititoare Catchy / 9 July 2018 21:19

  Am citit deja cateva dintre textele pe care le-ai publicat aici. Cu parere de rau, nu pot spune decat sa lasi scrisul pentru altii care chiar au ceva de spus si care si stiu cum sa o faca.

  0
  0
  Reply
 2. Flore / 23 May 2018 9:32

  Esti faina tare! Am ras cu lacrimi!!!!!

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro