Ești ultimul compromis din viața mea

14 April 2015

Așa cum te trezești într-o dimineață și-ți spui începând de astăzi nu mai fumez și chiar poți să nu mai fumezi vreodată, tot așa, într-o zi te uiți la celălalt și îti spui cu toată credința “ești ultimul compromis din viața mea“.

Până la tine am cedat puțin câte puțin din ce era important pentru mine. Până la tine le-am permis celorlalți să ocupe din teritoriul meu. Și-au urlat toți nevoile. Am făcut de toate de dragul tuturor. Mai puține de dragul meu. În tabloul compromisurilor și-a desenat fiecare propria versiune. Tu ai desăvârșit opera. Nu întâmplător ești ultimul compromis din viața mea.

compromis

Nu te urca pe soclu, nu te împăuna și nici nu îți pune haina de victimă. Nu ai fost nici cel mai mare, nici cel mai mic compromis din viața mea. Nici cel mai greu, nici cel mai ușor. Nici cel mai dulce, nici cel mai amar. Tie ți-am alocat un atribut numai și numai al tău. Tu vei rămâne în amintirea mea ca fiind ultimul compromis din viața mea.

Dacă ai vrut să fii cel mai important ai reușit. Ești începutul și sfârșitul. Cu tine se încheie un lung șir de compromisuri. De la tine începe viața mea trăită în onestitate. Cea mai importantă. Cea față de mine. La bine și la greu. Până la capăt.

Pe Mirela Retegan o găsiți cu totul aici.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂  Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

La mulți ani, dar neapărat buni!

Bărbatul și femeia – o apă și un pământ

De fapt, cred că nu am vrut să accept gândul că sunt victima propriei mele iubiri

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Vali / 10 December 2015 7:38

  Woow ,
  Ce a pierdut nu va intelege ,ca barbati sunt cam prostii de fel !!!

  0
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro