Pe tocuri de 10 centimetri şi nebunatică în relaţii…

18 August 2010

Tema: Femeia Catchy

Hmm, să vedem!

Urbană, dar nu moare de plictiseală nici la ţară. Independentă, stilată, inteligentă, iubitoare de călătorii, emancipată, cu diplome unele peste altele, dar şi cu experienţă de viaţă, cu mult bun-gust şi cu destul bun-simţ încât să fie recunoscută astfel, cu simţul umorului, uneori cu limbaj buruienos, talentată, consumatoare just for fun de Sex and the City, şi pentru suflet, de Nicolae Steinhardt sau Lauren Weisberger, cochetă şi feminină, dar la nevoie sobră şi masculină, echilibrată şi pe tocuri de 10 centimetri şi în balerini, inventivă când îşi combină hainele şi accesoriile, serioasă şi nebunatică în relaţii. Aceasta este femeia catchy.

Mai şchioapătă relaţiile ei, mai e uneori întrebată de ce e singură sau nefericită, că doar deşteaptă, frumoasă şi pur şi simplu trăsnet este, dar ei nu-i pasă mult timp de asta.

Mai ştie să şi gătească, dar nu face mare caz din asta, pentru că EL nu asta ar trebui să aprecieze la ea. Gătitul e bonus!

Femeia catchy stă foarte bine pe propriile picioare şi nu îşi caută un EL pentru cartea de credit (de multă vreme o are pe a ei), ci pentru a-i folosi urechile (care să o asculte), braţele (care să-i dea siguranţă), pieptul (care să-i aducă liniştea), mintea (care să o provoace) şi da, nu în ultimul rând, trupul întreg (care să o facă să se simtă dorită).

Citiți și Femeia mai altfel decât celelalte femei

Când i se pare că l-a găsit, e în al nouălea cer. Când dă greş, coboară pe pământ şi uneori iese şi praf. Dar femeia catchy îşi duce soarta ca pe o geantă de marcă şi şi-o acceptă ca pe factura la telefon mereu prea mare, dar care trebuie plătită.

Aşa sunt mare parte dintre femeile pe care le cunosc, le admir şi le ţin aproape – sunt ca mine şi vorbesc pe limba mea, suntem o comunitate, suntem un stadion Lia Manoliu plin, suntem peste tot şi oriunde suntem admirate.

Cine nu e ca noi vrea să fie ca noi, iar noi, declarat sau în tăcere, ne dorim câteodată să nu mai fim aşa. Prietenele ştiu de ce. 🙂

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format .doc, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Am iubit-o?

Tata, te iubesc oricum ai fi

Vina jurnalistului

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. lena / 6 August 2012 11:46

  cred ca ai dat o raita prin gandurile mele

  Reply
 2. Masha / 21 August 2010 14:58

  Super. Mi-a placut foarte mult articolul. Nota 10+…

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro