Fratele lui Oscar Pistorius, acuzat de ucidere din culpă

25 February 2013

Cazul atletului de origine sud-africană acuzat că şi-ar fi împuşcat prietena ia noi proporţii. După ce s-a descoperit că unul dintre anchetatorii cazului, poliţistul Hilton Botha, avea un dosar pe rol pentru tentativa de omor a şapte pasageri ai unui vehicul, în care a tras cu pistolul din dotare, şi Carl, fratele lui Oscar, se pare că a avut probleme cu legea.

Întreruperea anchetei este o practică frecventă pentru justiţia din Africa de Sud. Carl Pistorius fusese acuzat în 2008 că ar fi provocat un accident de circulaţie, lovind în plin o motociclistă care a murit în urma impactului. Accidentul se petrecuse în apropierea oraşului Johannesburg. Cu toate că acuzaţiile au fost retrase temporar la acea vreme, ele au fost readuse în discuţie, în curând urmând să fie deschis şi procesul său.

În ciuda controversei care planează în jurul cazului, Oscar Pistorius a fost eliberat pe cauţiune pe 22 februarie, locuind acum împreună cu unchiul său în casa acestuia din Pretoria.Citiţi şi

Eu te-am făcut cine ești, acum plătește!

Fiul jurnalistei asasinate continuă lupta mamei

Femeia în… albastru – Lady Macbeth/The Young Lady

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,067 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro