Gwen Stefani, din nou No Doubt

7 June 2011

Gwen Stefani se întoarce la trupa No Doubt. Cântăreaţa consideră  că momentul carierei ei solo a ajuns la final, durând mai mult decât s-ar fi aşteptat ea. Stefani a renunţat la colaborarea cu No Doubt în anul 2004.

“Acel moment a fost doar un pas în cariera mea. A durat puţin mai mult decât credeam iniţial, pentru că mă aflam într-o perioadă plină de inspiraţie. În viaţă, trebuie să faci acele lucruri pe care le simţi potrivite la un moment dat şi totul va ieşi aşa cum trebuie”, a declarat cântăreaţa, citată de contactmusic.com.

Cele două albume solo ale lui Gwen, “Love. Angel. Music. Baby”, urmat de “The Sweet Escape”, au avut un success senzaţional, ambele fiind recompensate cu discul de platină.

Gwen rămâne deocamdată, însă, în afara studioului de înregistrări, întrucât foştii colegi sunt foarte ocupaţi cu planurile personale, trupa reunită anunţând că îşi va face publice planurile într-o conferinţă de presă care va avea loc curând.

[yt]TR3Vdo5etCQ[/yt]Citiţi şi

“Adună-te și trăiește-ți viața!“ Bine, bine, dar cum?

Rutina adusă la rang de artă – Perfect Days

Oliver Sacks, fermecător și instructiv – Fluviul conștiinței (zece eseuri)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro