Hai, păpădie, sus! E o nouă zi!

16 August 2019

Ți se întâmplă să te sperii puțin când vezi un articol de citit, mai lunguieț? Să crezi că nu va reuși să te “prindă” și vei pierde șirul? Și să-l abandonezi înainte de sfârșit?

Sau să citești, citești și să te întrebi când l-ai scris?

Ți se întâmplă să stai “prost” și să te uiți la un cuvânt scris de altcineva și să-ți dai seama că e incomplet sau incorect? Dar nu mai ești sigur. Pentru că autorul e ok. Nu mai știi tu?! Și intri imediat pe Google sau pe DEX.

“Pățăști” să detești existența telefonului ăstuia deștept și să nu poți totuși merge nici la baie fără el?

Te trezești de “țâșpe” ori noaptea și te uiți la ceas; asta după ce te-ai întors pe toate părțile (întoarce felia 1 peste felia 2, iar felia 3 întoarce-o peste cele două 😋). Și ți se pare că și timpul doarme, numai tu nu?

Așa-i că uneori nu ai mai ieși de la duș? Ți se pare că e cel mai reconfortant moment al zilei. Și nu! Refuzi să pleci de-acolo! Nu vrei, și gata!

Ai luat vreodată cutia cea mare cu înghețată din congelator? Și ai dus-o la tine? Te-ai înfruptat direct de-acolo, cu teama de a nu te vedea cineva dintre cei cărora le-ai turnat educație pe pâine o viață întreagă că nu se face așa ceva… Plăcerea lucrului interzis! 😋

Citiţi şi Cum să stai să-ţi fugă pământul de sub picioare?

Te prinde vreodată câte-o melodie de-ți vine două zile s-o asculți pe “repeat”? Sau altădată, mai grav, când nu mai reușești să ți-o scoți din cap, te obsedează, îți cântă de parcă ar juca tontoroiul (sau țonțoroiul, că-s corecte ambele forme) pe circumvoluțiunile tale? Și chiar te uiți de câteva ori în juru-ți să vezi cine a pus muzica asta şi-ți vine să o iei la sănătoasa, doar-doar scapi…

Îți vine vreodată să te tot duci? Fără bagaje și fără regrete. Nu, nu în acel loc cu verdeață, ci acolo unde ai fost fericit cândva…

Hai, păpădie, sus! E o nouă zi!

Guest post by Crinela Pop

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Am văzut un oraș în care oamenii merg pe liniile de tramvai

La mulți ani, dar neapărat buni!

A avea sau a nu avea un amant, aceasta este întrebarea! (argumente PRO și CONTRA)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro