Idei pentru o zi luminoasă

29 October 2019

Mai tânăra, mai frumoasă… iată dorințe universal valabil la feminin. Se apropie sărbătorile, mă gândesc să le cer câte ceva Moșilor, dar până atunci, nu mai bine îmi găsesc singură soluțiile?

Iată, așadar, câteva trucuri simple care, până la urmă, chiar dacă nu mă vor întineri de-adevăratelea, cu siguranță, mă vor ajuta să mă simt mai bine în pielea mea, iar asta o să se vadă.

 • O tunsoare inspirată și o pieptănătură pe măsură îmi schimbă nu numai înfățișarea, ci și gradul de încredere în propriile forțe. Când am o tunsoare nouă, despre care nu știu dacă neapărat „îmi stă bine”, dar mie așa mi se pare, dintr-odată mă simt mult mai stăpână pe situație. Ba chiar mi se pare că sunt frumoasă și ceva mai încrezătoare în propriile-mi forțe!
 • Manichiura și pedichiura sunt obligatorii. Ultimele culori la modă mă ajută să mă simt mai bine ancorată în prezent. Dacă aplicați un lac transparent peste ojă, aceasta va rezistă cu bine de-a lungul săptămânii. Am renunțat la gel pentru că atacă unghia, iar asta îmi permite acum să schimb nuanțele foarte des! Practic, un motiv în plus pentru a zâmbi.
 • Și pentru că am adus vorba de zâmbet, acesta reprezintă una dintre cele mai eficiente terapii împotriva stresului și a tristeții. Zâmbiți des și lumea va va zâmbi înapoi! Pentru un zâmbet reușit, este nevoie de dinți sănătoși, așa că, înainte de toate, asigurați-va că dentistul vă este prieten. Că adăugați zâmbetului o nuanță în plus folosind rujul preferat nu poate decât să va facă să zâmbiți cu și mai mult elan!
 • Sprâncenele sunt importante, întrucât definesc structura fetei. Acestea nu pot avea fire albe și nici nu pot fi neglijent pensate. Sprâncenele bine definite, închise la culoare, dar astfel încât să se armonizeze cu culoarea părului, întineresc expresia facială, iar ochii nu necesită prea mult machiaj. Nu se mai poartă de mult sprâncenele exagerat de subțiri sau doar desenate cu dermatograful.
 • Somnul și apa nu pot fi substituite cu niciun produs de înfrumusețare. Odihniți-va și beți suficientă apă! De asemenea, produsele pentru îngrijirea tenului, cele care fac parte din rutină voastră zilnică (pe care nu trebuie s-o neglijați, indiferent de câte scuze găsiți), completează aspectul strălucitor al fetei. Iar asta va întârzia cu mult apariția ridurilor, pentru că nu înaintarea în vârstă este prima cauza a acestora, ci un ten uscat și neîngrijit, precum și oboseala care nu ezită să deseneze cearcăne negre și adânci sub ochi. Și dacă tot am ajuns la ten, vă recomand serul și crema pentru depigmentare Gerovital H3 Equilibrium, produse ce au la bază un complex vitaminic activ, compus din vitamina C lipozomală, niacinamidă, un derivat al vitaminei B3 și vitamina E, special create pentru a lupta împotriva petelor pigmentare, neuniformităților de culoare, a pistruilor în cadrul tratamentelor faciale în saloanele profesionale.

 • Curățenia (nu numai cea exterioară), ci și cea interioară este de mare ajutor. Toate tristețile și supărările arhivate în suflet se reflectă în starea de spirit, dar și în înfățișare. Aerisește-ți mai des sufletul!
 • Prietenele – ei, iată, acesta este unul dintre marile secrete ale femeilor. Prietenele ne ajută să trăim mai mult datorită rolului lor terapeutic. Nu uita, bărbații vin și pleacă din viață unei femei, copiii cresc și-și văd de viața lor, dar prietenele rămân!

…și lista este deschisă. Tu ce ai adăuga?Citiţi şi

În fiecare zi folosesc o cremă, un ruj și un parfum

Love bombing sau dragostea în stilul Lăpușneanu

Și bărbații sunt femei de moravuri ușoare

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro