Îmi iei tot când pleci, mi se ofilesc florile

18 July 2020

Ora 7 și 3 minute. Weekendul meu romantic s-a încheiat. Știi cât l-am așteptat? Două luni și un pic. Mă uit la sticla goală de vin. La ce bun toate astea? Dormi un pic, mi-ai spus când ai plecat. Încerc să mă întorc. Știu că nu o să o faci. Nu azi. Știi și tu! Băi, pe bune, știi cât e de la agonie la extaz? Sau invers? 30 de minute.

Mă uit în jurul meu. E casa goală. Îmi iei tot când pleci. Mi se ofilesc florile. Îmi place, mi-ai zis, ai flori. Tu ți-ai luat? E așa frumos mereu la tine! Da, ți-am zis, cine să-mi ia? Nu primesc pe nimeni în viața mea! Nu am loc!

Dar ai plecat! Îmi iei tot când pleci. Florile îmi rămân ofilite! Jur, e verificat! Data trecută le aveam de două zile. Azi m-am dus să iau iar trandafiri, să fie proaspeți. Îmi iei tot. Chiar și becul de la baie. Era ars după ce ai plecat. De ce-mi faci toate astea? Jur, nu e drept! Am făcut tot ce trebuie. Totul, ca la carte. De ce nu sunt eu aleasa?

Am dat tot. Nu mai am ce să dau. Caut prin minte, prin buzunare, prin amintiri. Nu mi-a mai rămas nimic! Mă lași stoarsă de puteri. Și de vise. Mă iubești până la epuizare, dar mă lași plângând. Nu spun niciodată nimic pentru că nu mi-ai promis nimic. Așa ești tu! Când te întreb îmi spui doar după atâta timp ar trebui să știi!

Încă miros a tine! E extazul meu! Ai plecat de o oră. Îmi spun iar că e ultima dată când mă las să trec prin asta. Îmi sun toate prietenele. Sunt epuizate de povestea mea. Și de așteptarea mea. Au trecut 5 ani. Lasă-mă! Pleacă! Am obosit! Am obosit să fiu îndrăgostită, hipnotizată, fermecată, captivată, fascinată, fâstâcită, răvăşită, adorată, înnebunită. Am obosit de toate femeile din mine care nu te caută decât pe tine.

Bine, hai te mai aștept azi! Dar atât! Mă duc să schimb becul la baie!

Guest post by Dasia

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format .doc, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Hai, fă pași! Facem curățenie!

Câteva pagini din cartea tinereții

Bețiile de ieri și de azi

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro