Îmi plac bărbaţii care…

14 October 2019

Îmi plac bărbații care se trezesc dimineața și sunt deja mișto fără să mai facă nimic. Dar fără să fie frumoși! Nu pot să iau în serios un frumușel. Nu pot! Hm… Știu! E complicat!

Îmi plac bărbaţii ăia de pe care curge naturalul. Care nu au nevoie și nici nu folosesc artificii de imagine. Care nu încearcă să impresioneze astfel, pentru că realizează că ar fi inutil. Al căror ritual de îngrijire include doar operațiunile clasice: spălat, tăiat și pilit unghiile, epilat doar atât cât trebuie și numai în zonele esențiale. Exclus mai epilat și uleiat decât mine! Dacă are nevoie totuși să-și extragă părul din nas, urechi sau mai știu eu ce cotlon, să mă protejeze de acest spectacol. Și în niciun caz să nu mă pună să-i tund blana de pe spate!

Îmi plac cei cu sprâncene așa cum le-a dat Mama Natură sau maximum cei cu intervenții insesizabile și doar în cazuri extreme de monosprânceană cu codițe. Bărbații al căror parfum poate fi adulmecat doar de femeia care îl dezbracă, nu cocotele care lasă o dâră de Boss în urma lor, s-o tragem toți pe nas. Bărbații care poartă pantof astupat şi vara. Da! Nu vreau să-ți văd degetele de la picioare decât atunci când ar fi prea târziu, pentru că deja voi fi fost a ta.

Îmi plac bărbații înalți și drepți, cu mers sigur și mișcări precise, care poartă blugi drepți. Pentru că stretch-ii mulați pe fese nu doar că te fac penibil, bărbate, dar sufocă prin părțile esențiale și hipoxia se știe că provoacă leșin și, în cele din urmă, deces. Nu-mi pot asuma riscul să te iau fără funcții complete!

Bărbații care vorbesc dozat și esenţial. Nu prea mult, dar nici puțin. Și în niciun caz aiurea! Nu te lăuda! Deloc și niciodată! Lăudăroșenia îmi pute. Crede-mă că văd totul! Și ce vrei, dar mai ales ce nu ai vrea să se vadă.

Citiţi şi Condamnată să fiu mişto

Bărbații care au făcut cel puțin cât am făcut eu singură, până să ne întâlnim. Și asta nu ar trebui să fie greu, pentru că eu am făcut doar strictul necesar. Bărbații care nu se vaită, pentru că nici eu nu mă vait. În principiu, pentru că nu am cui și, dacă aș face-o, ar fi un fel de urlat la lună total neproductiv. Când îmi așez noaptea capul pe pernă, ador senzația că am făcut măcar ceva bine în ziua respectivă și mă gândesc ce aș putea să fac mâine mai bine. Nu spun aproape niciodată “Ce greu a fost astăzi!”, deși uneori a fost copleșitor. Și când nu pot, zac așa, până trece. E tot răsfățul pe care mi-l permit.

Așa că sunt intolerantă cu slăbiciunile voastre, ale sexului tare și mare. Dacă eu pot, și voi trebuie să puteți. Altfel, nu aș îndrăzni să încredințez unui bărbat binele meu. Mă vreau în siguranță și, pentru asta, tu trebuie să poți. Îmi plac bărbații care au soluții când eu nu le văd. Și care transformă planurile în realitate. Bărbații care mă motivează să fiu și să pot mai mult și mai bine. Bărbatul lângă care îmi este mai bine decât îmi este singură. Dar, mai ales, bărbatul care mă iubește atât cât trebuie. Nici mai mult, dar nici mai puțin de-atât!

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.roCitiţi şi

Cununa regăsirii

Mi-a luat ceva vreme să mă gândesc dacă să scriu sau nu, până la urmă mi-am luat inima în dinți

Fugi, inimă, fugi!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Bobitza / 7 August 2020 20:00

  Bai, dar nici nu avem pretentii, dom’le!! Altceva mai doreste domnisoara? Niste vant facut cu o frunza exotica, ceva?
  Cam multe asteptari din partea celor care reprezinta sexul frumos atunci cand vine vorba despre barbati si compatibilitate!
  Toate vor egalitate si echilibru dar daca le pui sa bata un cui mic intr-o scandura subtire le da cu black screen!
  Voi chiar va mai hraniti cu basme? Hello, suntem in 2020! Who cares about your tastes?
  Reveniti-va cu cracii aia pe pamant si imbratisati realitatea asa cum este ea, pentru ca nu toate o sa aveti norocul sa il intalniti pe fat-frumos ala care “sa va iubeasca nici mai mult, nici mai putin”
  Trebuie sa va multumiti si cu barbati normali care au cei 7 ani de casa, cu barbati mai simpli care poate doar alaturi de o femeie isi poate extinde viziunea!
  Dar nu dom’le, ele vor de-a gata realizat, tiplat, perfect! Bai, nu exista ma, si nu se poate, ma!
  Majoritatea veti muri batrane si singure, si poate impacate pe jumatate cu voi insiva,trebuie sa acceptati realitatea!
  Macho-ul ala care e bine facut cu muschi lucrati pe cale naturala si care face toate treburile casei pana transpira, pe langa job, e un fenomen extrem de rar, de care doar doua, trei femei din 100 vor avea parte de el!

  Whatever!

  Reply
 2. miki / 15 October 2019 21:36

  f bine punctat Manuela 🙂

  Reply
 3. Raluca / 15 October 2019 13:44

  Frumos articolul 😉

  Reply
 4. Diana / 14 October 2019 11:38

  Ce inseamna sa te iubeasca cat trebuie, Manuela?
  Pe zi ce trece ma conving cat de proasta-i lumea si se mai si plange de neajunsuri…

  Like 3
  Dislike 4
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro