Lucruri care sunt diferite în Europa față de SUA

9 February 2021

Mai mult de jumătate dintre amatorii de călătorii din SUA (54%) au spus că s-ar simți confortabil să călătorească internațional după șase luni de când vaccinul anti-covid devine disponibil.  —USA Today.

Prin urmare, în rubrica Shouts & Murmurs a revistei The New Yorker a apărut această doză de umor. Multe dintre “ponturile” oferite americanilor le-ați putea găsi doar niște exagerări deloc amuzante, dar la unele chiar am zâmbit. 🙂 Majoritatea se referăi la fracezi, italieni și englezi. Cei care ați călătorit în America ori chiar v-ați stabilit acolo sunteți invitați să ne ajutați să întocmim un ghid similar, dar în sens invers. Și cu mai mult umor. 🙂 Ce părere aveți? 

***

În Europa, oamenii nu iau cina până la 11:30 noaptea. Copiii mici și vârstnicii sunt treziți dintr-un somn adânc ca să coboare la masă și sunt sunt siliți să mănânce șase feluri. Patru dintre acestea sunt reprezentate de diferite tipuri de paste. Apoi, se duc înapoi la culcare.

Ok!

În Europa, amanta unui bărbat vine la cină și mănâncă alături de întreaga familie. Apoi joacă Șarade cu toată lumea și de obicei câștigă. Soția bărbatului nu este deranjată, pentru că s-a săturat de șarade.

În Europa, oamenii fac toate cumpărăturile pentru cină în chiar ziua respectivă. Dacă a mai rămas mâncare din ziua precedentă, ei o aruncă. Dulapurile trebuie păstrate goale pentru a face loc vinului pentru bebeluș.

Când pornești un robinet european după prânz, din acesta curge vin. Înainte de prânz, curge espresso. (asta e chiar bună :))Dacă dorești apă, trebuie să o scoți din fântâna satului, care are un conținut ridicat de metal din cauza tuturor monedelor aruncate în ea de către oamenii care își pun dorințe.

În Europa, totul este alimentat de morile de vânt. În locul electricității curente, casele europene au o mică moară de vânt la subsol, către care un spiriduș suflă constant.

În Europa, oamenii nu circulă pe partea corectă a drumului. Majoritatea europenilor se plimbă într-o poșetă uriașă, precum cea din „Mary Poppins”, în care nu se respectă o anumită parte a drumului ori vreo lege a fizicii.

În Europa, femeile nu se rad la subraț. De fapt, multe își adaugă păr la subraț, colectat de la animalele de companie sau crescute în ferme. Pe de altă parte, toți bărbații europeni, fără excepție, se rad la subraț (în engleză armpit). Ei merg la un salon special numit „armpiterie”.

Ok! 

Europenii se simt mult mai confortabil din punct de vedere sexual decât americanii, deoarece fac sex numai purtând pantaloni largi (culottes).

Pe toate plajele din Europa se face topless. Europenii nu sunt perturbați de sâni. Când o femeie europeană își scoate cămașa înainte de a face sex, bărbatul răspunde de obicei: „Mare lucru. Nu-mi pasă deloc de ei”.

Europenii sunt mai supli decât americanii, deoarece ei consumă ulei de măsline în loc de apă. Chiar și în Turul Franței, cicliștilor le sunt oferite sticluțe cu ulei de măsline pentru rehidratare. Faptul că sunt alunecoși este ceea ce provoacă de obicei toate acele accidente cu biciclete de la finalul cursei.

Europenii mănâncă porții mai mici decât americanii deoarece toate farfuriile sunt mici, din vremuri străvechi. Fabricile europene încă nu au avansat suficient de mult pentru a produce farfurii mai mari.

În loc să se nască având brațe, europenii se nasc având baghete ca extremități. Ei își ronțăie brațele din baghete pe tot parcursul zilei, iar acestea cresc din nou în timpul somnului.

În Europa există doar patru actori, care apar în fiecare show TV, film și reclamă. Trei dintre actori sunt bărbați cu dinți excentrici. Există doar o singură femeie și ea trebuie înlocuită la câțiva ani, deoarece moare de obicei de epuizare.

Bărbații din Europa poartă poșete. Acestea sunt de obicei pline cu planuri ale muzeului Luvru, acte ale vilelor pe care le poți cumpăra pe un dolar și brânză maturată.

ok!

Europenii țin mai puțin la siguranța lor decât americanii, fapt pentru care, în medie, un european are cu trei degete de la picioare mai puțin decât un american.

Europa este continentul romantismului, de aceea, în fiecare an milioane de americani își fac vacanțele aici. Despre puțini dintre aceștia se mai știe ceva. Investigațiile sunt în desfășurare.

Simone Silva, englezoaica aleasă miss festival la Cannes în 1954, și actorul american Robert MitchumCitiţi şi

Planificarea unui zbor cu un copil – ce merită să știi

5 cele mai căutate destinații de călătorie în 2023

Capcana demagogiei

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro