Luna Plină în Gemeni, 27 noiembrie 2023 (horoscop)

26 November 2023

Luna Plină din 27 noiembrie 2023 are loc cu Luna pe gradul 4:51 Gemeni în opoziție cu Soarele pe gradul 4:51 Săgetător. Această Lună Plină în semne mutabile aduce transformare, schimbare și adaptare prin informație, cuvânt, gând, comunicare, studii, călătorii, rude, credință, ghidare divină. Este necesar să încercăm să găsim un echilibru între speculațiile nesfârșite induse de semnul Gemeni și tendințele profetice induse de semnul Săgetător.

Este o Lună Plină în care putem culege roadele muncii noastre, o muncă începută odată cu Luna Nouă în Gemeni din 18 iunie 2023.

O Luna Plină în Gemeni ne ajută să facem diferența dintre ceea ce credem și ceea ce contează cu adevărat în viața noastră. Acum primim anumite răspunsuri, acum magia cuvântului este la noi. Luna Plină în Gemeni oferă o nouă înțelegere (Soarele în Săgetător) a unor situații din viață noastră.

Această lampă cerească aruncă lumină asupra întrebărilor fără răspuns. Cum semnul Gemeni este semnul mesagerului cosmic, ar trebui să ne așteptăm la o mulțime de mesaje, conversații și conexiuni în această perioadă. Semnul Gemeni conduce casa comunicării, afacerilor, scrisului și vorbirii, astfel încât și aceste zone pot fi amplificate. Dacă există ceva de care dorim să ne eliberăm sau dacă dorim să renunțăm la ceva din viața noastră, acest moment este benefic pentru trimiterea intențiilor noastre în Univers. Deoarece există o energie amestecată în jurul acestei Luni Pline, o putem folosi pentru a elibera toate lucrurile care ne fac să ne simțim nesiguri și confuzi în legătură cu noi înșine.

Pentru că semnul Gemeni stăpânește mintea, această lunație ar putea fi un îndemn cosmic pentru a elibera convingerile limitative. Ni se cere să sărbătorim tot ce a fost, să eliberăm ceea ce nu ne mai servește și să îmbrățișăm o nouă mentalitate orientată spre ceea ce ne dorim. Suntem susținuți să ne concentrăm mintea (Gemeni) pe ceea ce ne face încrezători și siguri.

Promite-mi să te gândești doar la ce e mai bun, să lucrezi doar pentru ce e mai bun și să te aștepți doar la ce e mai bun. Să uiți greșelile trecutului și să te aștepți la miracole în fiecare zi. Să fii vesel în orice moment și să oferi fiecărei persoane pe care o întâlnești un zâmbet. Să acorzi atât de mult timp îmbunătățirii tale încât să nu mai ai timp să-i critici pe ceilalți. Să fii prea mare pentru îngrijorare, prea nobil pentru mânie și prea puternic pentru frică. Să fii fericit că divinul trăiește și prin tine” ne spune această lunație.

În același timp, aceasta Lună Plină în Gemeni ne pune față în față cu eșecurile acțiunilor noastre ghidate doar de mintea pământească, uitând că Isus ne-a spus: ”…căci despărțiți de Mine nu puteți face nimic.” Ioan 15:5

Fără să facem apel la înțelepciunea eternă și divină a sufletului, fără îndrumare divină, ne învârtim în cerc, repetăm aceleași greșeli, aceleași modele de viață. Susținuți de vocea sufletului, putem controla mintea, putem deveni conștienți de vocea divină a sufletului.

Poate nu putem schimba toate deciziile rele pe care le-am luat. Dar putem face un lucru: ne putem ridica, ne putem schimba modul de a comunica, de a înțelege adevărată valoare a cuvintelor și gândurilor noastre. Ești ceea ce gândești ar trebui să fie un pas către o gândire pozitivă.

Trebuie să încercăm să selectăm doar acele gânduri care servesc unui scop util și constructiv vieții noastre, iar pentru asta trebuie să fim cât mai atenți, disciplinați și devotați acestei lecții.

Deoarece această Lună Plină din Gemeni este provocată de Saturn în Pești, poate fi mai greu să renunțăm la gândirea pesimistă, la gândirea rigidă, la gândirea atașată mai mult de negativitățile vieții. Chiar dacă această lunație vrea să clarifice lucrurile, există o mulțime de bruiaje cosmice care fac dificilă auzirea mesajului potrivit. Trebuie să învățăm să discernem între gândurile care ne slujesc și gândurile distructive, negative, nepractice sau inutile. Maturizarea minții noastre înseamnă a fi cu capul pe umeri, așa cum popular se spune.

Horoscopul Lunii Pline în Gemeni din 27 noiembrie 2023

Cu Luna Plină în Pești gradul 5, cei născuți în jurul datei de 27 noiembrie, 25 iunie, 25 februarie, 27 august, vor simți influența acestei energii mult mai puternic decât ceilalți; acest lucru este valabil și dacă aveți axele principale, adică ascendentul, casa partenerului, casa carierei, casa familiilor sau orice planetă personală în jurul gradelor 5 Pești, Fecioară, Săgetător, Gemeni.

Mulțumim, Adriana Tudosă!Citiţi şi

Luna Plină în Gemeni din 8 decembrie 2022 – continuăm pe drumul pe care ne aflăm sau luăm o cale nouă?

Marea lecție adusă de Luna plină în Gemeni, 12 decembrie, ora 7:12

Horoscop săptămânal 23 – 29 noiembrie 2015

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro