Muzeul (ne)putinţelor sexuale

12 April 2012

Iată că de luna aceasta, în San Francisco, vibratoarele şi alte jucării sexuale de la 1800 şi până în prezent, vor avea propriul lor muzeu. Care va deveni totodată şi cel mai nepotrivit loc din lume în care să-ți duci copiii în weekend, chiar dacă expozițiile urmăresc să completeze educaţia vizitatorilor. Mai exact, potrivit reprezentanților acestui stabiliment :), expoziţiile vorcontextualiza rolul vibratorului în societate și vor arăta cum a evoluat atitudinea noastră față de sex și plăcere”.  

Aţi fi curioase să vedeţi această contextualizare? Cât despre cum a evoluat în peste 200 de ani atitudinea noastră faţă de sex şi plăcere, am zice că avem o problemă, dacă peste 70% dintre femei încă îşi mai doresc ca acestea să se întâmple simultan. 🙂Citiţi şi

Portret de interior poetic – A Quiet Passion/Emily Dickinson

Studio Job

Politicienii te vor incult și obedient

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
1,142 views

Your tuppence

 1. Ioana / 13 April 2012 11:25

  Wow conform spuselor tale 70% din femei nu au placere si sex simultan. Nu stiu de unde ai scos cifra asta dar nu prea cred ca mai e valabila. Nici macar in Romania. Anyway, da, as fi curioasa sa fad un astfel de muzeu (cu contextualizare cu tot). Pe copii mei adolescenti i-as duce acolo. Nu vad care ar fi problema.

  Thumb up 0 Thumb down 0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro