“Nu mă pot gândi la ceva mai rău decât să fiu pe Facebook, mai degrabă aş umbla goală pe stradă”

13 October 2010

Este declaraţia lui Phoebe Philo, ex-Chloé şi actualul directorul de creaţie al casei Céline, care a dezvăluit în The Financial Times, câte ceva din viaţa ei din afara zonei profesionale. Îşi duce copiii în fiecare dimineaţă la şcoală şi îi culcă în fiecare noapte, iar când are timp, se uită programele TV de ştiri ori citeşte ziare, cocoţată în vârful patului. Dar niciodată nu socializează online, nici personal, nici profesional, aşa cum o fac mulţi dintre colegii de breaslă. “Nu mă pot gândi la ceva mai rău decât să fiu pe Facebook. Eu nu comunic în felul acesta cu cei apropiaţi şi nu vreau să fiu atât de mult în contact cu oameni care nu sunt nici din familia mea, nici din cercul de prieteni. Timpul e cel mai mare lux pe care mi-l permit.” Right or wrong?Citiţi şi

4 greșeli de stil pe care italiencele nu le fac niciodată

Cum să alegi haine elegante și confortabile? Descoperă 3 sfaturi utile

Dispariția lentă a unei platforme de socializare și posibilitatea ca tu să devii CEO

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Michiyuki / 13 October 2010 13:06

  Pentru ca are bani de comunicat la telefon si un nume suficient de mare incat sa nu mai aiba nevoie de prezentare, este right. In cazul ei. Pentru noi, ceilalti insa social media au si avantajele lor.

  Reply
  • wz / 14 October 2010 20:20

   nu cred ca e vorba de cati bani are. ci de confort emotional, de meaningfulness. nu e nevoie sa fii o celebritate ca sa-ti trebuiasca privacy si sa ai anumite preferinte re modalitatile de comunicare.

   Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro