O femeie infidelă e mai motivată

28 October 2014

Corina OzonAprige discuţii (acum, în prag de alegeri prezidenţiale, hihi) despre relaţia dintre femei şi bărbaţi. Abordată etern şi mercantilizat ca pe o legătură între două specii diferite. Ca să am secundele mele de aur, îmi place să cred că am pus lumea pe gânduri cu „Zilele amanţilor”…

Revenind la „lupta dintre specii”, unde ar mai fi farmecul, dragilor Eve şi dragi Adami, dacă lucrurile ar merge strună? Sunteţi siguri că nu ne-am plictisi? Nu tocmai rutina într-o căsnicie duce la amantlâc? De ce să-şi lase familia pentru mine un om însurat şi pe care îl iubesc? Aş fi putut fi oricând eu nevasta înşelată şi rămasă părăsită cu copiii atârnând de poale şi blestemând amanta care mi l-a luat, curva dracului.

S-a ajuns la clasificări ale speciei, care sunt mai buni sau mai bune, măritatele ori însuraţii? Ăia liberi sau diponibilele care îşi scrijelesc pe frunte cu litere stacojii „Ia-mă şi fă ce vrei cu mine!”? Am văzut chiar şi o abordare politică, în funcţie de cum te scoli sau ţi se scoală, scuzaţi, dimineaţa la cearşaf. Caracterul unui om nu ţine de statutul marital, aşa cum nu are legătură cu cel social. Poţi fi iubită de un om, fie însurat sau celibatar convins. Iar când de bunăvoie te bagi într-un adulter, atunci ştii că nu trebuie să-ţi planifici nimic la altar. Întrebaţi bărbaţii care sunt cele mai frumoase amintiri erotice? Din trei, una va fi cu siguranţă aventura cu o femeie măritată. Dar femeia întrebată la fel ce va răspunde? Că şi-a mâncat tinereţea cu un porc însurat, care a dus-o cu vorba că o va lua de nevastă, iar ea l-a aşteptat (!) până la vârsta la care a obosit să îl mai bată la cap să-şi lase familia, nesimţitul naibii. Sunt sigură că un procent mare dintre voi aştepta acest răspuns. Însă vă voi dezamăgi. Multe femei evocă şi ele cu mare plăcere relaţiile cu bărbaţi însuraţi: nevoia de adrenalină, îmbrăţisările fierbinţi şi pe furiş, riscul le încarcă bateriile pentru o nouă săptămână. În care vor merge la serviciu luminoase, curajoase, îşi vor înfrunta soţii acasă, vor avea mai multă răbdare cu copiii lor şi mai multă grijă de ele. Căci după ce apar copiii, cât chef şi timp mai ai să te uiţi în oglindă şi să zăboveşti printre umeraşe în magazine? Ai, nimeni nu spune acum că femeile măritate şi mame sunt îngălate. Dar cică eşti mai motivată când eşti infidelă. Ştiu că mi se va ura acum să ard în flăcările iadului, dar nu vă pripiţi, pînă nu terminaţi de citit.

amantă 3

Nu-mi săriţi în cap, nu fac apologia adulterului. Spun numai că multe mesaje pe care le primesc după apariţia cărţii „Zilele amanţilor” conţin poveşti despre relaţii adultere descrise în cele mai frumoase culori. Fără ură şi fără aşteptări. „Aş prefera oricând bărbatul însurat unui bărbat liber şi neaşezat, care pozează în altceva decât e şi poate. Care nu are timp de tine, pentru că e dedicat jobului sau mamei lui care strîmbă din nas la orice „pipiţă” adusă în casă. Un bărbat însurat ştie ce înseamnă responsabilităţile, ştie să se poarte cu o femeie, e grijuliu şi preţuieşte fiecare clipă cu tine. Pe un bărbat însurat ştii că-l vei găsi într-un singur pat: cel matrimonial (adevărat instrument de tortură, pff…)”. Şi, ca să terminăm cu ipocrizia, orice femeie măritată a fost măcar o dată Madame Bovary şi a avut o fantezie cu un bărbat. Altul decît soţul ei.

Pe Corina o găsiţi cu totul aici.Citiţi şi

“Bărbații sunt niște…”

Scrisoare către una dintre mamele plecate în străinătate

Când relația este de fapt parteneriat domestic

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Dania / 19 February 2015 19:40

  Ei hai Cristi! Nu te bucura prea tare ca nicio frustrata nu a scris nimic pe aici. Cu toate ca frustrati suntem cu totii, nu numai femeile! Si vina pentru adulter apartine in egala masura ambilor parteneri. Dar asta nu e o descoperire. Se stie! Nepricepute noi? Da, poate! Cine naiba va intelege pe voi cand nu vreti? Asa cum si noi ne simtim neintelese! Vred ca fiecare relatie cu orgoliile ei! Ca e relatie oficiala sau adulter.

  Reply
 2. raiu si putregaiu / 13 February 2015 14:37

  chestie mai libidinoasa si mucegaita nu mi-a fost dat sa citesc pana acum. chiar trebuie sa-si lase balele nenea asta peste tot ?!?!

  Reply
 3. Cristi R / 16 January 2015 0:46

  Mestere , ca un roman autentic ce esti ai dat cu …. in fasole la final.
  Daca te opreai la final inainte de ce ti-a spus tie odata o femeie bine faceai.
  Iar citatul corect este : “ca nu exista barbati impotenti ci doar femei nepricepute”.

  PS. Dupa ce le faci proaste, ipocrite si ,,pacatoase” te astepti sa-ti si raspunda?

  Reply
 4. Ana-Maria / 30 October 2014 20:54

  Dragostea presupune angajament si responsabilitate, incredere, prietenie, lunga durata, alaturi si la greu.
  Amant/a= scurta durata, de consumatie, pentru sex, foc de paie cu flacara dar fara caldura.

  Reply
 5. Dan / 29 October 2014 11:35

  Sunt barbat, fost insurat si ot ca nu invatam niciodata nimic, viitor insurat. Eu co fosta avem doi copii. Aventuri au mai fost, insa nimic serios. Am luat palaria de jos, am scuturat-o frumos de praf si am revenit acasa. Atunci insa lucrurile doar scartaiau, iar escapadele mele erau refularea. Fara promisiui si fara patetisme de genul : ce scorpie e aia si ce victima sunt eu. Nu am fost in veci victima si urasc cu pasiunele persoanele care joaca acest joc. Poate si pt ca fosta trecea foarte usor de la rolul de victima la ala de calau si invers. Povestea insa pir si simplu s-a incheiat atunci cand am realizat ca daca continui ajungem amandoi la balamuc, ceea ce sa zicem ca nu ar fi fost o problema atat de mare. Problema mare era ca amandoi ofeream copiilor doua modele exceptionale 🙂
  Amanta nu stiu cat de hotarata a fost sau motivata, insa stiu ca atunci cand am realizat ca nu se mai poate face nimic, a fost momentul in care am decis ca punem punct. Iar oridinea a fost punem punct si cautam altceva si nu invers.

  Reply
 6. Minimalist Român GM / 28 October 2014 20:45

  Greu de spus. Făcând abstracție de morală și de cutume, consider că momentul ar trebui trăit, totuși, cu intensitate. Dacă pentru asta trebuie să calci lângă, musai, atunci asta este. Nu recomand din prima.
  http://mnmlistro.blogspot.ro/2014/10/simplitate-in-amor.html
  Simplitatea ar putea ajuta. Plus că noi suntem datori să necăutăm fericirea. Fiecare. Chiar și un cuplu în declin. Adică peste 50% dintre ele. Conform statisticilor. Că în realitate procentul, cică, ar sări de 75.
  Seară buna!

  Reply
 7. mihaela lungu / 28 October 2014 18:23

  Problema nu este faptul in sine de a vea un amant respectiv amanta, mi se pare cu mult mai cumplit cat de prost reusim in zilele nostre sa alegem a 3-a persoana…a devenit chiar si aceasta o latura de consum si atat, a silicoanelor si picioarelor lungi pt ei, si a portofelelor umflate pentru ele…adulterul nu s-a inventat in zilele noastre, el a existat, dar a avut farmec si valoare, se stia bine fiecare ce cauta la o alta persoana, de la iubire, la educatie, cultura, finete, si mai multe altele….acum ce cautam de fapt la amanti? daca nu cumva adrenalina aia de moment, posibile vreo doua vorbe bune daca vin si acelea si cam atat…nu mai stim nici macar amantii sa-i mai alegem cu sufletul, cu inima, si niciodata ei nu sunt de cursa lunga…candva exista fidelitate pana si intre amanti….acum deseori apare si a4-a si a5-a…incat esti atat de bulversat, ca ajungi sa nu mai ai nici un fel de valoare cu tine insati……

  Reply
 8. picatura / 28 October 2014 12:06

  :)) :)) :))
  da! sa arzi in flacarile iadului!!! doar ca o sa ai companie elevata: femei “mijtoace”.
  ca sa citez o pe aici trecatoare “tutele isterizate” au sa merga la loc cu soare si verdeata, unde au sa pasca iarba grasa si buna, in sunete divine de alaute.

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro