O poveste fără vârstă

17 March 2013

Am dat întâmplător peste niște poze minunate cu actorul Jeremy Irons și top modelul Milla Jovovich pe care scria doar Donna Karan, New York. Și dacă nu aș fi știut cine sunt “îndrăgostiții” – ca să-mi dau seama că sunt prea tineri pentru anul în care suntem – și n-aș fi găsit apoi confirmarea că ședința foto pentru campania publicitară fusese făcută în 2001, în Vietnam, n-aș fi spus decât atât: ce frumoasă poveste de dragoste! Aproape că nu mai vezi hainele. Simți doar emoție, cred, indiferent de vârstă. Fie un déjà vu răscolitor, fie dorința de a trăi o astfel de iubire. Nu-i așa că parcă altfel încercau să ne “păcălească” altădată publicitarii? Iar, apropo de haine, ce vi se pare că s-ar fi demodat de-atunci? După mine, nimic. Poate și pentru că “modelele” erau altele…?

Și acum, povestea…

Pare la fel de intensă ca cea din filmul Damage, o nebunie de film… obsesii nebunești, dar fatale, făcut cu trei ani înainte.Citiţi şi

Muzele lui Rodin: Camille Claudel și Marie-Rose Beuret

Nu Katharine Hepburn a povestit despre biletele la circ, dar mesajul bunătății umane e foarte frumos

Aurora Cornu – amintiri de patrimoniu

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro