Oamenii nu se repară, oamenii se iubesc

30 January 2017

laura babanN-am puterea să te repar, nu pot schimba nimic din ce ți s-a întâmplat și nu-ți știu șterge nicio umbră. Pot doar să te iubesc. Exact așa cum ești.

Poți trece prin cel mai tulbure hău. Poți să-ți încleștezi dinții și să-ți bagi unghiile în carne, poți să urli, poți să plângi, poți să taci. Poți să-ți trăiești torturile, poți să-ți rumegi terorile, poți să-ți schingiuești inima.

N-ai avut niciodată nevoie de mine sau de altcineva ca să te salveze. Ai nevoie, ca orice om, doar să fii iubit. Așa cum ești.

Știu că ți-e greu. Aș vrea să pot să te repar, să-ți iau durerea și s-o transform în pulbere ori orice altceva peste care poți sufla să dispară. Dar nu pot. Oamenii nu se pot repara între ei. Oamenii se iubesc între ei. Asta e super-puterea noastră.

iubire

Te iubesc. Așa cum ești. Și asta înseamnă că nu-mi datorezi nimic. Nu trebuie să schimbi nimic la tine, nu trebuie să-ți pui o mască atunci când eu sunt în preajmă, nu trebuie să-ți dregi vocea, nu trebuie să te străduiești să te simți mai bine pentru mine. Te iubesc așa cum ești și asta înseamnă că ești liber să fii cum simți, fără vreo constrângere să zâmbești sau să fii un om mai puternic. Înseamnă că, lângă mine, te poți sfărâma în milioanele alea de bucăți pe care încerci disperat să le ții laolaltă.

Prăbușirile au nevoie de timp, de spațiu și de sentimentul că suntem în siguranță. Te iubesc și asta înseamnă că lângă mine ești în siguranță.

N-ai avut niciodată nevoie ca cineva să te salveze.

Pe Laura o găsiți cu totul aici.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Unde nu e iertare, de multe ori e pace

Un om fără viitor e de plâns la 20 de ani. După ce a trecut de jumătatea vieții e de plâns dacă nu are trecut

Ai iubit-o, nu-i așa?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro