„Pretty Woman” a început să orbească

26 June 2016

“Julia Roberts, 48 de ani, încearcă să ascundă un secret devastator, mai ales că se teme pentru cariera sa: a început să-şi piardă vederea. Şi nu numai atât, actriţa se luptă cu dureri de articulaţii, de cap şi de spate. Din această cauză, în realitate pare mult mai bătrână decât pe marile ecrane. În plus, are riduri şi încep să-i cadă obrajii, după cum a mărturisit un apropiat. „Acum este absolut îngrozită că poate pierde roluri în favoarea actriţelor mai tinere”, însă pierderea vederii este ceea ce o sperie cel mai mult, a mai declarat acesta.”

julia roberts

Tabloidele anunță fără menajamente necazul Juliei Roberts, care s-a născut fără acuitate vizuală la unul dintre ochi, iar acum vede tot mai slab.

julia

2015

Sigur că o preocupă și sănătatea, și viitorul ca actriță. Are trei copii și bărbatul ei, Danny Modder, 47 de ani, cu care e căsătorită din 2002, s-a mutat vizavi de locuința până atunci comună. Pentru că bărbați care părăsesc la greu sunt peste tot în lume…

JR for Givency

Julia Roberts, Givency 2015

Julia-Roberts-2016

Julia, 2016

Inima sus, Julia! Pentru noi vei fi mereu pretty. 🙂Citiţi şi

Un an pierdut

Păi, ce-ai făcut azi, de eşti aşa obosită?

Sub o fotografie mi-au scris: ce urât îmbătrânești, ești oribilă!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro