Punct

16 February 2018

Un an de când te-am cunoscut. Un an diferit de toți ceilalți, pentru că ai reușit să-mi tulburi existența și m-ai făcut să trăiesc în speranță, răpindu-mi orice speranță.

Astăzi, pot să afirm cu certitudine că așteptările s-au ruinat, intensitatea sentimentelor a scăzut și eu am dobândit acea eliberare interioară apropiată stării de imponderabilitate de care aveam atâta nevoie.

Nu cred că această relație mai poată fi revigorată și nici nu știu dacă ea a existat vreodată, altfel decât în imaginație. Deși imaginația este și ea o formă de existență, poate cea mai reală. Pentru că aici poți fi cu adevărat scenaristul și regizorul propriei povești, poți face ca lucrurile să ia o turnură frumoasă fără împotriviri și blocaje exterioare. Aici deții întregul control pe tot ce vrei să trăiești. Aici ești liber să faci ce vrei, cum vrei.

Lonely-Sad-girl-alone-photography-images

Sursă foto: pixhome.blogspot.com

Astăzi, perioada romantică s-a încheiat, inclusiv cea din imaginație. Astăzi, sunt mai rațională ca oricând. Până acum îmi imaginam deznodământul poveștii, astăzi îmi imaginez sfârșitul. Un sfârșit pe care mi-l doresc firesc, pentru că vreau să adun amintiri plăcute. Vreau ca tu să rămâi o amintire plăcută, de aia trebuie să pun punctul în momentul potrivit. Iar acest moment a sosit.

Îți mulțumesc pentru emoții, au fost inedite și cele mai intense din viața mea. Acum, sunt alta. Acum, știu că iubirea poate schimba o femeie, chiar dacă e vorba de o iubire stingheră, văduvită, decepționantă. E așa ca noi. O iubire pe care o las să moară. Ce păcat! O iubire ce nu are șanse de salvare. Oricum va muri.

Lăsați-o să moară acum! Lumii nu-i va lipsi nimic.

Guest post by Anișoara M.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

O femeie căsătorită are încă dreptul la fericire

Adio are un sunet dulce, de repulsie…

De data asta, nu-l mai pot ierta

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
857 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro