Sarah Jessica Parker: “Vreau doar să mă simt decent când mă trezesc”

6 August 2023

Getty Images / Bella Geraci

Sarah Jessica Parker, într-un interviu pentru Allure, despre realitățile îmbătrânirii: “Nu mă amăgesc, fața mea este fața mea. Este ceea ce este.”

Sarah Jessica Parker nu este prea îngrijorată de faptul că îmbătrânește. Respinge obsesia actuală a societății pentru tinerețe și are propria strategie – scopul ei final nu este să „oprească timpul”, ci mai degrabă să depună mici eforturi „pentru a se simți bine”.

„Nu petrec atât de mult timp gândindu-mă la aspect”, a spus Parker într-un interviu recent în revista Allure. „Nu că nu am un ego, că nu am o cantitate decentă și sănătoasă de vanitate, dar pur și simplu nu vreau să petrec atât de mult timp deconstruind totul.”

Vreau să particip la oprirea timpului? Nu. Să am o mașină a timpului? Nu. Ce efort mic pot face ca să mă simt bine? Trebuie să mă uit foarte mult în oglindă pentru muncă și nu pot să neg total realitatea, și mi-ar plăcea să mă simt bine, și aș vrea ca alții să creadă că sunt prezentabilă. Dincolo de asta, nu mai este în controlul meu. Oamenii au opinii. Așa funcționează lumea. Mi-aș dori ca oamenii să fie mai drăguți unul cu celălalt, mai ales femeile? Sigur. Va domina modul în care aleg să trăiesc și cât timp dedic sperând să-i atrag? Nu mai am niciun interes după un timp. Vreau doar să mă simt decent când mă trezesc.

Citiți și Bărbaților nu le spunem “Uite o cremă pentru a pretinde că nu ai îmbătrânit.”

Ce face totuși SJP pentru a se simți decent când se trezește dimineața

SJP este pentru al doilea an partenera RoC Skincare în promovarea #LookForwardProject, care își propune să educe tinerii cu privire la beneficiile susținute științific ale practicării optimismului în viața lor de zi cu zi. (Apropo, optimiștii au o probabilitate crescută cu 24% de a avea o sănătate fizică mai bună în timp, de a nu suferi de boli cronice și de a nu avea deteriorări cognitive, conform cercetărilor conduse la Universitatea Harvard.)

Desigur, folosește produsele RoC, dar nu rutine complicate de beauty. “Niciodată ceva în 10 pași, niciodată! Trei pași, da – serum, cremă hidratantă cu SPF și poate încă ceva. Atât. Întotdeauna m-am spălat pe față. N-am folosit în viața mea o bază de machiaj sau pudră, doar la filmări.” Părul nu-l mai vopsește decât pentru filmări, că i-a ajuns, nu folosește vreun anume șampon ori balsam.

Asta îmi amintește de Isabella Rossellini care la rândul ei a redus rutina de beauty la trei produse: un ruj, o cremă și un parfum. 🙂

Să învățăm, zic. Să încercăm. Ce se poate întâmpla cel mai rău dacă ne acceptăm vârsta… Nu știm, dar putem vedea că se poate întâmpla cel mai bun lucru: acceptarea, seninătatea, pacea. Cu noi, cu lumea.Citiţi şi

Fotografia și citatul zilei: Susan Sontag, Femeile ar trebui să spună adevărul

După o vârstă, vin înfrânții la terapie

Fântâna tinereții nu există, dar există produse special create pentru o piele strălucitoare și sănătoasă din interior

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro