Scrisoare pentru bărbați

22 September 2014

Dorina ArseneDragă femeie, ești atât de frumoasă când zâmbești, când ai motive de bucurie! Ești frumoasă când taci, chiar și atunci când faci curățenie prin casă sau prin gânduri.

Ești frumoasă când iubești și atunci când te trezești foarte devreme cu cafeaua lângă tine. Ești atât de specială când alăptezi, când gândești pozitiv și chiar atunci când alergi după fericire.

Frumusețea unei femei constă în lucrurile simple pe care le face, în ridurile puțin pronunțate de la bogata experiență de viață, în ochii ei mari și luminoși. O femeie știe să fie frumoasă chiar și după 10 ore de muncă sau de zbor. Burtica ce demonstrează o nouă creație a lui Dumnezeu o face și mai frumoasă.

Dragă femeie frumoasă, te apreciez pentru tot ceea ce faci, pentru tot ceea ce știi, pentru tot ceea ce ești. Mă mândresc pentru fiecare femeie puternică în deciziile și în convinderile sale. O femeie merită să fie purtată acolo sus, lângă inimă, să fie apreciată pentru feminitatea și multitudinea de lucruri speciale pe care le face în fiecare zi.

dior 2014 love knot

Viața fără femei ar fi haotică, încurcată, dezechilibrată, de aceea, doar din motivul că femeia influențează lucrurile să fie mult mai bine aranjate, merită să-i spui: ”Te iubesc, ești atât de frumoasă!”

În concluzie voi cita cîteva rânduri din Biblie dedicate femeilor puternice, interesante, care ştiu şi obţin ceva în viaţă.

“Atunci cînd Dumnezeu a creat femeia un înger s-a apropiat, a atins-o şi a spus.

– Dar ai făcut-o aşa de fină, Doamne!

– Ea este fină, a fost de acord Domnul, dar am făcut-o şi puternică. Nici nu ai idee ce poate îndura sau realiza.

– Va fi în stare să gîndească? a întrebat îngerul.

– Nu numai că va fi în stare să gîndească, i-a răspuns Dumnezeu, va fi în stare să raţioneze şi să negocieze”.

Pe Dorina o găsiți cu totul aici.Citiţi şi

Poveste TV pe nv

Fugi, inimă, fugi!

Apa rece a amintirilor

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Belle d”Imagination / 26 September 2014 14:44

  Biblia catolică portocalie presupun.
  În Biblia ortodoxă bărbaţii au avut grijă să rămână scris că femeia e inferioară bărbatului, e necurată şi că poate fi disciplinată cu băţul

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro