Te-ai trezit în brațe cu o femeie capabilă de lucruri mărețe și n-ai știut ce să faci cu ea

26 November 2019

A trecut o lună de când m-ai pierdut. După luni de agonie în care m-am luptat cu tot ce înseamnă sentimente, rațiune și demoni ai trecutului, pot spune cu mândrie că tu m-ai pierdut, nu eu pe tine. Până la urmă ce să fi pierdut?

Nopți reci înecate în alcool, în care adormeam singură cu sufletul vandalizat și îngenuncheat, în timp ce tu te distrai cu tipe construite după asemănarea mea, în sufletul cărora n-ai ezitat să sădești speranțe. Zile șterse, goale, pline de gânduri inutile pentru un om laș și slab. Atât merit eu? Nu, dragul meu, o știi și tu foarte bine. Mi-ai recunoscut-o de câteva ori în grabă, probabil conștient de faptul că nu meriți o femeie ca mine. Tind să cred că acesta a fost motivul rupturii dintre noi.

Te-ai trezit în brațe cu o femeie capabilă de lucruri mărețe și n-ai știut ce să faci cu ea. Ți-am surprins de multe ori privirea asupra mea, în momente în care râdeam din tot sufletul, în momente în care mă copleșeau gânduri sau atunci când dansam – te uitai la mine ca la o minune. Pentru că asta eram. Minunea vieții tale… însă oamenii slabi ca tine nu cred în minuni, nu te condamn, nu te judec și nici măcar nu pot să te cert pentru lucruri pe care nu ai capacitatea să le înțelegi.

Dragul meu, tu meriți un om exact ca tine. Un om indiferent, absent, plin de insecurități, dar care se vrea indestructibil. Un om incapabil să simtă iubirea, un om care să te mintă și cu ochii, un om care să te prindă într-un glob al suferinței, pe care să-l învârtă apoi până când nu mai rămâne nimic din tine.

Te-am văzut cu ea de mână acum câteva zile prin centrul Clujului. Ce mica e lumea, nu? O priveai plictisit în timp ce vorbea. Era o tipă înaltă, brunetă și… cam atât am reținut, era cam ștearsă, palidă, cam fără viață. Ceva nu se leagă. Nu te uitai fascinat la ea. N-o iubești, nu-i așa? E doar o altă victimă a jocurilor tale puerile, dar pentru ea probabil nu trebuie să te prefaci interesat. Se complace în situație doar pentru a se simți a cuiva.

Dragul meu, peste ani, când o să privești înapoi, vei vedea că tot ce ai avut cu mine a fost cel mai real și cel mai intens lucru pe care l-ai trait. O să-ți dai seama  că te-ai condamnat singur la nefericire. Te-ai privat de o iubire absolută pentru câteva nopți irosite în brațele unor femei pasagere. Eu eram fericirea ta, te-am simțit. Orgoliul tău de mascul Alfa o să te țină departe de mine, însă sufletul tău va alerga cu disperare spre al meu. Din păcate pentru tine răspunsul nu va fi cel așteptat.

Tu te-ai condamnat la nefericire, dragul meu, iar eu azi, ți-am semnat sentința: adio!

Guest post by Babygurl

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Un om fără viitor e de plâns la 20 de ani. După ce a trecut de jumătatea vieții e de plâns dacă nu are trecut

Ai iubit-o, nu-i așa?

Cher: “Dragostea nu știe matematică”

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro