The Smart Set – hainele care le vor ajuta pe englezoaice să aibă succesul lui Meghan Markle

14 September 2019

Ducesa de Sussex a prezentat mult așteptata colecție “capsulă” de haine pentru birou – The Smart* Set – minimalistă, cu tăieturi clasice, corectă, creată în colaborare cu fundaţia de caritate Smart Works.

Capsula The Smart Set conţine o rochie Marks & Spencer (19,50 lire), o geantă John Lewis & Partners (109 lire), un blazer Jigsaw (199 lire), pantaloni Jigsaw (120 lire) şi o cămaşă albă semnată Misha Nonoo (125 de lire).

Sursa foto: Good Morning America

“Când am venit în Regatul Unit, mi-am dorit foarte mult să mă pot conecta cu oamenii care fac lucruri importante, iar unul dintre locurile unde i-am găsit a fost Smart Works. Aici este vorba despre femei care se încurajează una pe cealaltă, iar eu am avut ocazia să le cunosc, să învăţ de la ele şi apoi să spun ce pot face în câteva mici aspecte. Diferenţa dintre caritate şi comunitate este aceea că nu dăm lucruri care nu ne mai trebuie, ci împărţim haine care ne-au ajutat pe noi să avem o poveste de succes, pentru a-l transmite mai departe.”

Cele patru obiecte vestimentare din micro-colecţia ducesei vor putea fi achiziţionate din magazine doar pentru o perioadă de două săptămâni. Încasările vor fi donate apoi către Smart Works, proiect care a ajutat în ultimii cinci ani peste 11.000 de femei din Marea Britanie să se reangajeze. (sursa, aici)

În filmulețul de mai jos o veți vedea pe Meghan implicată în alt proiect despre incluziune împreună cu editorul șef al revistei Vogue UK, Edward Kobina Enninful OBE (OBE înseamnă Ofițer al ordinului Imperiului Britanic, se pune după nume). Enninful, de origine ghaneză, este primul bărbat care ocupă această poziție în istoria de 100 de ani a revistei și a fost numit în 2017, în urma demisiei Alexandrei Shulman după 25 de ani la cârma Vogue.

*Smart înseamnă și inteligent, dar și elegant.Citiţi şi

Afganistan – o lecție de care aveam nevoie pentru a prețui ceea ce am și ceea ce sunt pentru că am ceea ce am

Femeile care au dominat jocurile olimpice

Scrisoare către Amos Oz

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro