“Ziua internaţională împotriva balerinilor”

14 July 2016

Chiar de ziua Franței, internauții au hotărât să organizeze evenimentul online denumit ca în titlu. Ce-or avea cu bietele încălțări, n-am înțeles, dar părerea că ar fi “moartea pasiunii” este deja împărtăşită de cel puţin 40.000 de persoane (şi numărul e în creştere) care şi-au manifestat  interesul pentru o astfel de “sărbătoare”.

Da, este vorba de balerinii cei uşori ca aerul, comozi şi foarte chic. Brigitte Bardot, Audrey Hepburn, Jacqueline Kennedy sau Carla Bruni sunt doar câteva dintre femeile celebre care au fost la fel de elegante și în acești pantofi fără toc, deloc modești unii dintre ei.

brigittebardot-repetto-trendytipsblog-04

Brigitte Bardot

funnyface-audreyhepburn-trendytipsblog-05

Audrey Hepburn

jacquelinekennedy-trendytipsblog-06_0

Jacqueline Kennedy

carlabruni-trendytipsblog-07

Carla Bruni

Citeşte şi „Toată lumea poartă balerini

Evenimentul este programat pentru 10 septembrie şi din cei 29.000 de invitaţi, 28.000 au confirmat participarea. Iar comentariile pro şi contra au început să curgă. La fel şi imaginile cu balerini, de la cele mai agreabile modele, până la cele mai groteşti. Pe principiul „o reclamă negativă este tot reclamă”, probabil că acest eveniment, printre altele, va atrage şi mai mult atenția femeilor asupra acestui tip de încălţăminte, mai ales celor care nu vor să stea cocoţate toată ziua pe tocuri, dar nici nu vor să renunţe la feminitate.

Vei “sărbători” această zi sau le vei lua apărarea? 🙂Citiţi şi

Robert Wolders – bărbatul care a făcut fericite câteva mari actrițe

My Week with Marilyn

Moon River (Breakfast at Tiffany’s)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro