Weekend de răsfăţ la Liberty Center

6 March 2013

Preţ de trei zile începând cu 8 martie, suntem aşteptate la Liberty Center din Bucureşti pentru a ne hrăni curiozitatea cu câteva ateliere dedicate micilor capricii feminine. Prin machiaj, masaj, dans şi nutriţie, organizatorii promit că ne vor asigura un răsfăţ pe cinste.

Programul atelierelor organizate la Liberty Center e identic în fiecare dintre cele trei zile, cu excepţia câte unei surprize la final, mai precis:

8 Martie (între orele 17.00 şi 20.00): make-up, hair-style, atelier de creaţie pentru copii şi curs de dans

9 Martie (între 16.00 şi 20.00): make-up, hair-style, atelier de creaţie pentru copii plus sesiune de masaj

10 Martie (între 16.00 şi 20.00) : tot make-up, tot hair-style, tot ateliere de creaţie pentru copii, plus un curs de nutriţie susţinut de Andrei Laslău.

În plus, special pentru noi, Liberty Center oferă preţuri speciale la accesul pe patinoarul din incinta mall-ului şi la filmele din The Light Cinema. Acestea ne vor costa 15 lei, fie că sunt 2D, fie 3D, iar organizatorii promit că ne vor „face cinste” la film. La ce se referă putem afla weekend-ul acesta, căci de sunat, sună bine.Citiţi şi

Familiști versus loaze

Despre somn, numai de bine

Nu, nu, e urâtă. Și nu știi nici cât e de inteligentă

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
508 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro