Beneficiile sânilor mici

27 May 2016

Constantin CucuDin timp în timp, în reviste pentru femei, postări facebook și tot felul de alte articole se discută despre beneficiile și fericirea pe care sânii mici le aduc femeilor.

Dacă din punct de vedere al bărbaților problema este rezolvată demult, aceștia preferând, de principiu, să nu aibă sâni deloc, la doamne se pare că încă există o oarecare frământare între cele trei categorii principale de femei: cele cu sâni mici, cele cu sâni mari și cele cu silicoane.

Premisa discuției este, din păcate, alterată de faptul, greu de contestat, că bărbații preferă sânii mari, tari, simetrici, uzi, dezgoliți și, pe cât posibil, în mișcare, cu condiția minimală de a fi strict în număr de doi.

Sigur, nu toți bărbații sunt așa de porci și pot să recunosc cinstit faptul că eu personal știu vreo doi cărora nu le pasă.

În fapt, bărbatul modern este o ființă mult mai sofisticată decât cred doamnele noastre și nu privește femeia numai și numai din perspectiva decolteului. Lungimea și suplețea picioarelor, catifelarea coapselor și modul în care acestea se îmbină sunt la fel de importante.

katemoss

Kate Moss

În acest context, am lecturat unul din articolele care le învață pe femei că sânii de mărimea și consistența corcodușelor ar beneficia de avantaje, altele decât acela de a putea ieși prin baruri singure, fără a fi stingherite de mitocani.

Argumentele enumerate de autorii acestor materiale sunt, ce e drept, greu de contestat.

De exemplu, o constatare de valoare ar fi aceea că aceste femei privilegiate beneficiază de conversații adevărate cu bărbații, nu de zgâiala permanentă a acestora în decolteu. Conversații scurte, dar adevărate.

Atracția gravitațională fiind constantă, științific vorbind, sânii mici sunt atrași de pământ mai puțin decât cei mari (și viceversa, pământul și viețuitoarele par atrase mai puțin de ei). Ca urmare, ei rămân țepeni mai multă vreme, mai ales că nici nu se prea trage de ei.

O altă problemă oribilă, evitată de norocoasele doamne, este interacția cu centura de siguranță, o tortură pentru femeia dotată, atenuată numai și numai de prioritatea permanentă pe care acestea o întâlnesc, din noroc, în trafic.

Femeile cu sâni mari mai au o problemă deosebit de grea, ele neputând îmbrățișa persoanele mai scunde decât ele fără a risca să le sufoce, mai ales dacă sânii s-au și lăsat. Este un renghi al soartei, dar și o adaptare naturală faptul că totuși aceste femei tind să-și găsească bărbați înalți.

Alte detaliu important este lipsa de țopăială a sânilor la zumba, jogging, dans și sport, activități de sâmbătă seara pentru femeile cu sâni mici.

De asemenea, firimiturile, bucățile de pui, stropii de băutură și firele de pătrunjel care mai scapă pe alături par a ateriza, ca și la bărbați, la picioare și nu pe bluză (în lipsa burții, desigur), rafinament extrem de folositor în căutarea sufletului pereche.

Alte beneficii se referă la garderobă – de exemplu, femeia cu sânii mici poate, se pare, să poarte topuri scurte cu mai mare eleganță decât cea bătută de Dumnezeu cu sâni mari, la care acestea tind să se ridice nepermis; sutienul este de-a dreptul opțional (în ciuda rugăminților celor din jur) și nu există oribila problemă a mameleoanelor scoase, spre dezgustul bărbaților, în evidență.

În fine, o problemă mai puțin cunoscută a femeii cu sâni mari, de care norocoasele sunt ferite, este incapacitatea de a dormi pe burtă; de altfel, poziția nici nu prea este folosită de acestea la somn.

Pe mine toate acestea m-au convins și m-au educat. Mi-am dat seama unde greșeam și, cu siguranță, dacă aș fi femeie, aș reteza din sâni.

Ciudat este doar un fapt – respectiv lipsa oricărui articol despre beneficiile unei dânse mici în revistele de bărbați.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂  Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Femeile smart poartă ceasuri smart

Jupiter, planeta generozității, protecției, abundenței și cunoștințelor superioare, a intrat în mers direct (horoscop)

Ce trebuie să știi despre broccoli

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Helga / 29 June 2016 20:18

  Pentru ca barbatii nu au si ei complexe si nici i nu isi pun intrebari daca Ei ii place burta lui, chilia sau sexul mic… 😀 Fara nici o suparare acele articole sunt la fel ca si acesta…

  Reply
 2. gigi duru / 10 June 2016 19:56

  good point.următorul articol va fi, problamement, despre efectele castrării porumbeilor asupra paralelismului liniilr de metrou!

  Reply
 3. Ana / 10 June 2016 0:55

  Domnule Cucu, diferenta principala dintre sanii mici si o oarecare dansa mica este ca si in bancul acela cunoscut: probabil contribuie si ei, da nu se baga.

  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro