Canapeaua albă, mon amour!

31 August 2010

Când aud sau citesc poveşti despre femei extraordinare, împlinite, seducătoare (în sensul bun) şi fireşte, râvnite, îmi doresc să le cunosc şi să le aud povestind chiar pe ele. Fiindcă mai mereu poveştile sunt spuse de către alţii, şi asta le sporeşte într-un fel misterul. Aş vrea să ştiu unde visează o astfel de femeie, unde îşi face planuri de viaţă şi le trăieşte, unde se cuibăreşte când e fericită. Aş vrea să mă invite la o cafea cu scorţişoară, să mă aşez pe canapeaua unde stă întinsă când citeşte, ascultă muzică sau se uită la un film, să pot alege câteva obiecte din casa ei şi s-o rog să-mi spună ce înseamnă pentru ea, de ce şi cum le-a ales.

Şi prima ar fi canapeaua. Pe care o poţi împărţi cu prietenii, familia, cunoscuţii, dar care rămâne (şi) a ta, la sfârşitul zilei. Canapeaua pe care te răsfeţi în momentele de răgaz, canapeaua care atrage privirea musafirilor ce caută cu privirea un loc pe care să se aşeze confortabil şi să aştepte cafeaua şi conversaţia tihnită.

Dar până se va întâmpla asta, îmi imaginez că pentru o astfel de femeie, dinamică, dar şi romantică, o canapea deschisă la culoare este alegerea perfectă. Puţinele momente pe care le are cu ea însăşi trebuie să fie speciale, pentru că le merită. Şi de aceea, ştiu că nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Contează confortul, designul, încadrarea în încăpere, pentru ca împreună să-i ofere mereu motiv de bună dispoziţie.

Canapeaua aceasta, simplă, clasică, elegantă, realizată din materiale eco-friendly, parcă invită corpul la relaxare şi mintea la visare.

Pereţii verde pal lasă loc canapelei să fie vedeta. Măsuţele din sticlă, cu rame cromate, întregesc inspirat ansamblul, iar colecţia de oglinzi sporeşte luminozitatea camerei.

Canapeaua Must, creată de Loghi, are în loc de bumbii clasici, cristale Swarovsky 🙂 – de gustibus…, iar modelul de pachwork, perfect îmbinat în textură, inspiră  confort vizual şi tactil.

Noi, femeile, căutăm mereu echilibrul, încercăm să-l creăm în toate şi ne ataşăm de fiecare izbândă. Ne place să-l păstrăm cu aceeaşi grijă cu care urmărim discret ca dunga ciorapului fin de mătase să rămână dreaptă. Îmi place comparaţia, numai că, în realitate, am văzut foarte rar ciorapii aceia cu dungă, pretenţioşi, dar atât de eleganţi şi de sexy  :).

Aş vrea acum, doamnelor, să-mi spuneţi voi dacă ceea ce mi-am imaginat eu este adevărat. Şi care este obiectul decorativ şi funcţional deopotrivă care vă dă senzaţia de stabilitate, de siguranţă, care vă face să-l admiraţi încântate ori de câte ori treceţi pe lângă el, cu gândul la confortul fizic sau sufletesc pe care vi-l oferă? Canapeaua, un fotoliu, o pernă, un tablou?Citiţi şi

Spa-ul, o oază de bucurie și liniște într-o lume agitată

Renunți sau lupți

Există o panteră (Cartier) pentru fiecare femeie

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro