Când ai îmbrățișat ultima oară?

2 September 2014

După un an și jumătate de practică în calitate de ucenic pe salteluță, recunosc că a fost o provocare foarte mare să ies în fața a peste 80 de copaci și să mă expun vouă cu toate emoțiile, stângăciile și bâlbâielile unui copac emoționat. Dar pentru mine a fost minunat! Sper că și vouă v-a plăcut să îmbrățișăm copaci, să trecem prin tunelul intențiilor pozitive și să lucrăm asane pentru un trunchi de copac puternic și drept! Mă gândesc cu atâta bucurie la acele momente, încât am simțit că trebuie să le retrăim! Haideți să ne revedem sâmbătă, 6 septembrie, ora 9.30 , tot pe pajiștea Roabei de Cultură – Herăstrău ( lângă restaurantul Pescăruș).”

copac 3

Poate vă veți întreba ce-i cu copacii ăștia de vorbesc și se întâlnesc să facă yoga la chemarea altui copac, emoționat și tare sensibil. Ei bine, e vorba de o inițiativă tare frumoasă a Andreei Pautov Ioniță – directorul de marketing World Class România – care în timpul liber este un copac și are un site chiar cu cu numele Sunt un copac (aici găsiți programul întâlnirii și ce se va petrece acolo, pas cu pas). E de fapt o chemare la a atinge starea de grație pe care japonezii o numesc Zen. De aceea și invitația de a te alătura copacilor este la zenuială. Fără pretenția de a fi o lecție pentru inițiații în yoga, lucrurile care se petrec la o astfel de adunare sunt de fapt pentru reconectarea cu natura și cu sinele profund.

copac 2

Ia uitați-vă ce se petrece la o astfel de adunare.

Când ai îmbrățișat ultima oară un om, necum un copac? Poate ți-ar plăcea, încerci? 🙂 Intrarea este liberă iar înscrierile se fac cu mesaj privat pe pagina de facebook a site-ului.Citiţi şi

Nu există „la vârsta ta nu se poate”

TOP 3 tipuri de mişcare pe care le poţi practica uşor

Au trecut de atunci o mie de nopți fără de poveste

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro