Delvaux?!?

22 August 2011

Aproape toată lumea ştie ce este un Vuitton. Dar un Delvaux? Ei, bine, acesta este un brand belgian de marochinerie de lux cu o istorie de… 182 de ani. Deci mai vechi cu vreo 30 de ani decât Vuitton şi cu nimic mai prejos calitativ. Doar că e mai discret branduit, cu un simplu “D” :).

Genţile Delvaux, de la cele mai mici până la cele de voiaj cu care au şi început afacerea fondatorii firmei în 1829, sunt foarte apreciate de cunoscători pentru lucrătura fină, impecabilă, designul simplu şi eleganţa lor.

Cele 15.000 de genţi care ies anual din mâinile a 250 de meşteri au preţuri între 600 şi 10.000 de euro, sunt lucrate doar în trei locuri – Belgia, Franţa şi Vietnam, iar cele hand made, doar în Bruxelles.

De câteva zile, însă, brandul fanion al industriei belgiene de lux a trecut în mâini străine. Delvaux, furnizorul Casei Regale încă de pe vremea regelui Leopold al II lea, are un nou acţionar majoritar – un grup de firme din Hong Kong.Citiţi şi

Anul Nou Chinezesc 2021 – Anul Bivolului de Metal

Johnny Coca, vrăjitorul genților, noul director de creație la Louis Vuitton

Louis Vuitton a închis Paris Fashion Week cu un show memorabil

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

  1. Sabina / 22 August 2011 23:21

    Ah, de cate ori m-am oprit in fata unuia dintre magazinele Delvaux – mic, cochet – pe una din stradutele din centrul vechi al Bruxelles-ului. E un spectacol de culori si un parfum innebunitor! One of the many money making incentives…

    Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro