Domnule, pentru mine atitudinea contează!

11 January 2016

Când teama te copleșește, iar cuvintele îți îngheață pe buze, lasă-ți ochii să vorbească în locul tău! Ei știu mai bine ce să spună! Și, uneori, spun lucrurile atât de bine… încât ți se pare că sângele îți fierbe, tu plutești, apoi amețești de emoție. Așa te îndrăgostești! Dar până acolo? Ce ne face concret să ne îndrăgostim, pe noi, femeile, considerate de multe ori atât de capricioase? E simplu! Atitudinea!

Nu contest faptul că un cap frumos în vârful unui corp armonios ne va atrage atenția, dar atitudinea este cea care va concretiza sentimentul sau îl va spulbera. Fiecare femeie caută atitudinea care să i se potrivească și care să îi ofere doza aceea de emoție necesară nașterii celebrilor fluturași în stomac.

cuplu

Domnilor, fiți naturali! (Valabil și doamnelor!) Aveți calitățile voastre, sunteți suma unor realizări importante și aveți multe de oferit! Dacă femeia de care v-ați îndrăgostit nu vede toate aceste lucruri, este greșeala ei! Nu vă străduiți prea mult și nu încercați să fiți ceea ce nu sunteți! Da, poate veți cuceri femeia dorită, dar nu o să puteți să jucați toată viața rolul asumat și așa veți ajunge la despărțire.

O femeie apreciază siguranța de sine, umorul, un zâmbet sexi și privirile intense, dar toate trebuie să fie autentice! Momentul acela când privirile vi se intersectează și unul dintre voi este atât de emoționat, încât întrerupe contactul vizual, acel moment trădează sinceritatea și autenticitatea sentimentelor!

Nu o lăsa prea mult să aștepte! Dacă o placi și ai simțit că te place, atunci este nevoie de acea siguranță de sine. Invit-o la o cafea sau, dacă te-a invitat ea înainte, pentru că nu este nimic greșit ca ea să facă primul pas (dimpotrivă, ești un norocos!), atunci asigură-te că tu îl vei face pe următorul! Nu o lăsa să danseze singură, un dans în doi este întotdeauna mai frumos! Formați un dans al replicilor, al privirilor și… dacă aveți ocazia, dansați cu adevărat!

Fii atent la detalii! Dacă ți-a menționat în trecere care este cartea ei preferată, încearcă să nu uiți! Poate nu va avea pretenția să îți amintești acest lucru, dar, cu siguranță, va fi emoționată dacă vei reține!

Măreția unei clipe începe cu privirea potrivită, continuă cu vorbele așteptate și se încheie cu speranța revederii! Nu vei descoperi niciodată minuni, dacă nu ai curajul să le cauți, nu vei descoperi niciodată iubirea, dacă nu ai curajul să îți deschizi sufletul!

Guest post by Mădălina-Iuliana MușatCitiţi şi

Tata, te iubesc oricum ai fi

Dragul meu soț, te rog, nu mă obliga să-ți spun “te iubesc” mai des decât aș fi în stare

De ce ne este atât de greu să ne iubim pe noi înșine?

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro