Fii cu moț (tradițional) și mergi la vot!

26 September 2018

Ca să nu dau în apoplexie de indignare, zic mai bine s-aștern pe răboj ce mi se pare de-a dreptul (și de-a stângul) slogan cretinoid pentru „mirobolantul” referendum…

1. „Am fost conceput de mama și tata. Votează ‚da!’ la referendumul de pe 6-7 octombrie”. Ca să vezi, domne, homosexualii n-au și ei o mamă și un tată ca noi, ăștialalți, mai breji, carevasăzică. Nooo, ei te pomenești c-or fi fost toți concepuți în vitro, într-o altă galaxie și apoi teleportați direct în Românica, ispre ca să-i calce pe nervii optici pe cei care-i văd ținându-se de mână la colțul străzii. Nu ne duce mintea că or fi având și ei niște părinți cărora le spun mamă și tată sau că părinții lor îi iubesc ca pe ochii din cap, așa cum ne iubim și noi odraslele și fericirea copiilor e și fericirea părinților? Toți suntem ALTFEL, într-un fel sau altul, dar prea puțini știm să fim OAMENI. Parcă toți eram egali în fața lui Dumnezeu… Acu’ suntem unii mai egali ca alții, sau cum? Da, așa le place unor românași s-o frece la infinit cu „principiile” lor pe rit vechi… „Și dă-i, și luptă, neicusorule”!

referendum

sursă foto: adevarul.ro

2. „Votează pentru viitorul copiilor tăi“. Păi cam ce viitor îi doresc eu copilului meu, ia să vedem! Io aș opta, de exemplu, pentru varianta: să trăiască într-o țară civilizată, cu valori zdravene (la propriu și figurat), cu un sistem sanitar și educațional performant, cu oameni care sunt unde sunt pentru că îi califică niște competențe, o bună pregătire și bun-simț, nu nesimțirea, grobianismul, banii și influența rubedeniilor. Iaca poznă că, mai nou, unii par că ar zice mai degrabă: “Dom’le, io zic că pentru ăsta micu-al meu ar fi mai bună o țărișoară unde căsătoria între homosexuali să fie interzisă, frate. Că dacă homosexualii ăștia nu o să aibă voie să se căsătorească, atunci va avea și al meu un viitor luminos taaaare și va fi fericit până în măduva oaselor, nene.” Haida, bre, mai lăsați-o cu viitorul ăsta! Viitorul copiilor noștri e și va rămâne sumbru cu hahalerele care duc țara de râpă!! Banii ăștia aruncați așa, la o „aroganță”, pe apa sâmbetei puteau salva viețile unor micuți, puteau face fericite niște familii amărâte, puteau readuce zâmbetul pe niște chipuri plânse, aflate în mizerie. Las‘, frate, că se descurcă, dă-i în nemernicia lor! Homosexualii să nu mai aibă voie să se căsătorească, că le strică zenul mioritic copilașilor, Doamne apără și păzește!!!

3. „Apără copiii României!“. Adicătelea „da”-ul meu pro floricica de spirit „soți = femeie + bărbat“. Na, românașul e poet și îi plac nuanțele, de. Să tot vezi cum or face scut da-urile astea să mi ți-i apere pe copiii României de bacteriile monstruoase din spitalele insalubre, fără medicamente, fără dotări normale și aparatură performantă, pe unde bieții de ei mor cu zile. Fiindcă votez eu pentru redefinirea noțiunii de „soți“, copiii României vor trăi într-o lume mai bună, mirobolantă, fără „bătaia ruptă din rai“, vor scăpa de sărăcia lucie în care unii abia își duc zilele, vor fi tratați la standarde europene în spitale… Da-ul meu va fi scutul vlăstarelor țărișoarei ăsteia și le va călăuzi pașii spre grădinițe și școli moderne, cu apă curentă și fără WC-uri în fundu’ curții, cu educatori motivați și competenți. Votul meu „ ‚da!’ căsătoriei între un bărbat și o femeie și ‚nu!’ căsătoriei între persoane de același sex” îi va învăța precis pe junii mioritici cam unde își au locul simțul civic și valorile adevărate ale unui OM într-o societate normală. E păcat de Dumnezeu că în Românica a devenit mai nou sport național „scuipatul” cretinităților cu nonșalanță și ignoranță nemărginită, fără mustrări de conștiință și fără posibilitatea de-a fi tras la răspundere.
Cum suna oare porunca aia? „Să îl iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți?“ Ha! Desuetă, frățică! Dă-i la gioale, arată-l cu deștu‘, pune-l la colț, mama lui de OM ALTFEL! Fii cu moț și mergi la vot să reinventezi coada prunii! Oricum, Românica politică te vrea turmentat, iar copilul tău îți va fi recunoscător până la adânci bătrâneți că i-ai asigurat un viitor luminos, de-a dreptul diamantin, fără homosexuali cu certificate de căsătorie!

Guest post by Camelia Sighiartău

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

O viață

După o lungă perioadă de vorbit și iubit online am vrut să te cunosc

Femeia care hotărăște într-o zi că nu mai vrea să trăiască cu firimituri

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro