În tinerețe, violator, azi, deputat. Curat-murdar!

23 July 2015

Constantin CucuUnul dintre baronii județului Vaslui este domnul Dan Bordeianu, parlamentar al acestei străvechi comunități de heterosexuali cu sânge fierbinte și erecții frecvente. Domnul Bordeianu este o valoare, motiv pentru care partidele politice din jur s-au luptat să îl atragă în rândurile lor, condamnându-l la ceea ce, din exterior, ar putea apărea ca fiind traseism.

Prin 2008, omul era liberal, tipul cel mai înalt, pur și dezinteresat de liberal, respectiv național liberal. În 2014 însă, profunzimea concepțiilor liberale personale a început să fie tulburată de anumite gânduri social democrate, care au condus la nevoia firească de a migra în sânul organizației (unii ar zice ”familiei”) PSD, asumându-și cu această ocazie și necazurile, și preocupările intrării la guvernare.

În parlament, activitatea lui este extrem de importantă, fiind Vicepreședintele Comisiei de apărare, ordine publică și siguranță națională, comisie care are nevoie de bărbați adevărați, nu de efeminați. Și, într-adevăr, studiul dezvoltării personale al deputatului arată că el este un astfel de om. O persoană care este, de felul ei, extrem de leală colectivităților și partidelor din care face sau a făcut parte, o persoană capabilă până la os, (chiar cu sclipiri de geniu, că altfel de ce l-ar vrea toți?) dar și un bărbat care iubește femeia, și a făcut asta încă din tinerețe. Pentru că în anii în care viitorul om politic o ardea și el prin Vasluiul anilor ’80, preocupat de conflictul intern între socialdemocrație și liberalism, această dragoste de femei l-a și făcut, dealtfel, alături de doi colaboratori, în buna tradiție locală, să abordeze, cu finețe, pe stradă, să sechestreze în casă și să violeze cu poftă o femeie.

Femeia (sau cum se numește în jargon local genul acesta de creatură, ”curva dracului”) se pare că refuzase galanteria celor trei, până ce ei au înțeles că, dacă i s-ar oferi câteva perechi de palme, ar putea fi convinsă să zică da (tinerii fiind prea bine crescuți ca să încerce ceva fără consimțământ).

stupro
Victima a scăpat de-abia a doua dimineață de cele trei primate, folosind o viclenie greu de contracarat de o inteligență, fie ea supranaturală, ca a actualului vicepreședinte al comisiei de ordine publică (le-a pretextat că se duce să le facă micul dejun, ieșind pe fereastră și fugind acasă, chiar dacă cei trei îi ascunseseră hainele). Astfel că cei trei bărbați așteptau liniștiți omleta pe care o meritau, când i-a săltat duba.

Raportul medico-legal s-a păstrat și nu a arătat nimic grav (tăieturi sau amputări), ci numai câteva vânătăi și escoriații, majoritatea de la zbătut, dovadă clară că tinerii nu erau chiar niște animale. Deși această scenă romantică de Vaslui, a cărei repetare periodică desfide trecerea secolelor, tipul de societate sau eventuala ocupație străină a locului, precum și alte considerente de tip moral sau religios, este, întrucâtva, normală pe plan local. În cazul tânărului Bordeianu, o monstruoasă nedreptate a avut loc, junele fiind, nu se știe de ce, arestat, anchetat, incriminat și condamnat.

Fiind un om eminamente cinstit, tânărul Dan a și mărturisit fapta, mai ales după ce polițiștii locali au insistat un pic pe la șale și coaste. De-abia acum, la maturitate, privind și la modalitatea în care justiția statului de drept tratează violatorul, Dan Bordeianu a înțeles că tot procesul a fost un abuz și o făcătură, și că, în ciuda vânătăilor, semnelor de viol, hainelor femeii găsite la ei, și mărturisirii, el, ca oricare alt vasluian adevărat de altfel, nu merita mai mult de câteva luni de control judiciar. Și poate înjumătățirea rațiilor de ciocolată.

Practic, omul a fost un fel de deținut politic, petrecând următorii cinci ani la Târgul Ocna, la corecțională, fiind din punctul acesta de vedere unul dintre cei mai de nădejde și precoce pesediști. Presupun că această experiență profundă și revelatoare a făcut ca Parlamentul României, în înțelepciunea lui, de care nu încetez să mă mir și să stuchesc în sân, a decis că este cel mai capabil de a înțelege, coordona și proiecta, în viitor, domeniul ordinii publice și al securității naționale.

După cum nu mă mir de faptul că partidele noastre democratice au dorit și se luptă pentru serviciile unui om atât de deosebit, capabil, iată, de japcă, la vârsta la care altora le era frică și să se masturbeze.

Remarc doar faptul că, în alte profesii implicând interacțiunea cu alți oameni (doctori, judecători, avocați, profesori), genul acesta de detalii biografice sunt luate în tragic. Slavă Domnului că în politică nu există aceeași opacitate!Citiţi şi

De azi, el e al tău

Securistan. Țara specialilor

Fiicei mele, Perseida (V)

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro