La 100 de ani, cu Balmoral pe urmele Titanicului

catchy

19 February 2012

Dacă nu v-a speriat vestea despre eşuarea vasului de croazieră Concordia şi sunteţi pasionat de călătoriile pe mări şi oceane, aveţi ocazia să plecaţi în croaziera aniversară ce va reconstitui traseul făcut de vasul Titanic în urmă cu 100 de ani, mai puţin accidentul din noapte de 14 spre 15 aprilie 1912. 

Vasul MS Balmoral va pleca din portul Southampton pe 8 aprilie 2012, va urma acelaşi traseu pe care l-a avut şi Titanicul, va ajunge la locul dezastrului exact la aceeaşi oră – 02:20, când s-a petrecut ciocnirea cu un iceberg, iar în dimineaţa zilei de 15 aprilie se va oficia un serviciu religios în memoria victimelor. Vasul va ajunge la New York la data şi locul stabilit pentru Titanic, dar unde acesta nu a mai ajuns acum 100 de ani.

Deşi pare un pic morbid, clienţii nu au lipsit, aşa încât mai sunt locuri doar pentru cursa de întoarcere de la New York, şi acelea la un preţ care începe de la 4000 de dolari.

Mai multe detalii găsiţi aici.Citiţi şi

Poze istorice – realitatea fără photoshop (II)

Când e vorba de cel iubit, să nu ne îndoim de premoniţii

Toate astea pentru că ea voia relație și el locuia cu mă-sa

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS
1,298 views

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro