Marea diversiune

14 September 2018

Andrei 2Referendumul din octombrie nu este despre familie, este o diversiune ordinară – abaterea atenției unui popor (care oricum are capacitatea de concentrare la esențial a unui guguștiuc) de la ce contează cu adevărat.

I-a apucat pe dragii noștri politicieni (cei care conduc România au familii tradiționale de politicieni – care cinci divorțuri, care tânără de impecabile moravuri cu mai puțină etate decât nora) grija de familia tradițională. Îi macină, îi arde, îi doare, se sufocă de grijă! Lacrimă pe obraz și suspine, ca în filmele indiene. Văleleu, muică, vin peste noi homosexualii și ne sodomizează, ne răpesc pruncii și îi fac șerpilieni! Repede, toată lumea în păduri! Totul, iată, pe fondul cruciadei bunilor creștini împotriva celor care nu sunt cum își închipuie ei că a lăsat Domnul omul pe pământ.

Au făcut pușcăriabilii care ne conduc grijă mare, așadar. Ei n-au avut grija asta când se sfâșiau românii emigrând de aici ca în timpul unui război (și încă se sfâșie familiile românilor, își pun copiii ștreangul de gât de dorul mamelor, neisprăviților!). Ei n-au avut grija asta când le ghiorțăiau (și le ghiorțăie încă) mațele copiilor nemâncați. Ei n-au avut grija asta când s-au umplut bordelurile Europei de Vest (cum, nu știați cum arată bordelurile din Germania?) de fetele noastre. N-au avut grija asta când erau călcate în picioare femeile din țara noastră de tribul de primitivi care ne ține loc de populație – mărețul bărbat român calcă în picioare ca nimeni altul din Europa (bravo, mărețule!).

familia traditionala

sursă foto: dacnews.net

Referendumul ăsta este o rușine cap-coadă, o flegmă în ochii contribuabilului – bani aruncați pe fereastră. Politicienii noștri sunt atât de proști încât cred că pământul e plat. Ce să le ceri, deci, în afară de demisie? Clasa asta politică trebuie să dispară în tomberonul istoriei, ne duce înapoi la grotă.

Politicieni penibili, mai bine le dădeați banii ăștia țăranilor care au rămas fără porci în bătătură (tot din cauza imensei voastre incompetențe). Mai bine le dădeați banii ăștia copiilor săraci, în loc să furați de la ei.

Sigur, există și gardienii onești ai tradițiilor care-și închipui că fac bine ceea ce fac, întorcându-ne într-o lume în care doar unii au drepturi. Nu faceți bine! S-a mai mers pe drumul ăsta – duce minoritățile (oricare ar fi ele) în lagăre. Totul de grija copilașilor, sigur că da. Și cei mai mari impostori din România contemporană – popimea boristă – juisează la gândul că se face dreptate și ne întoarcem, iată, cu pași repezi spre epoca de piatră. Rușine? N-au. A se scuti. Vezi, iubită popime, că vă mor enoriașii de foame în timp ce voi vă drapați în aur și ridicați catedrale cu chip cioplit în vârf.

România devine, iată, tot mai primitivă. În curând va fi complet nefrecventabilă. De aceea, nu merg la niciun referendum declanșat de niște impostori – o perdea de fum și hrană pentru oameni care dau pe aproapele lor un scuipat.

Iubiți cepefiști, mai bine le-ați explica voi copiilor voștri sublima alianță dintre hoți și proști.

Sfârșit.

Pe Andrei îl găsiți cu totul aici.

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Poruncile lui Iosif Brodski

Sunt bine, jur!

Ce-mi doresc de Crăciun? Să îmi spun povestea și la sfârșit să îi dau măcar unei femei puterea să încerce să își găsească fericirea

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro