Nigella Lawson, what’s next?

21 June 2013

Acum câteva zile, pe când la noi Alexandra Stan ținea capul de afiș cu declarațiile despre abuzul suferit, scenariul se repeta, cu alte personaje – Nigella Lawson, o celebră autoare de cărţi de bucate, a fost aproape strangulată de soţul multimilionar Charles Saatchi – pe terasa unui restaurant luxos din Londra.

Nu ştiu dacă este mai important cu ce se ocupă cei doi în viaţa de zi decât întâmplarea, revoltătoare indiferent de protagoniştii ei. Nigella a devenit celebră promovând “zeiţa casnică”, adică o femeie care poate fi provocatoare, seducătoare, sexy când găteşte sau se ocupă de treburile casei, temă pe care a scris cărţi. Iar soţul ei este fondatorul companiei publicitare cu acelaşi nume. E putred de bogat şi, din câte se vede, putred de bolnav.

În afară de faptul că i-a aruncat în faţă vorbe urâte şi pentru un birjar, omul a strâns-o de gât pe soţia lui, peste masă, mai întâi cu o mână, apoi cu ambele. Apoi a început să o ciupească de nas, ca pe un copil care face năzbâtii. Femeia a izbucnit în plâns, şi-a şters ochii cu un şerveţel, apoi s-a aplecat şi l-a… sărutat pe obraz. Da.

La puţin timp după incident, cei doi au plecat spre casă, ea încă plângând şi el încă furios. Saatchi a primit o avertizare din partea poliţiei, pe care a plătit-o “pentru a evita complicaţiile şi tevatura unui proces”. Tot el le-a explicat jurnaliştilor că totul a fost nimic mai mult decât un mod de a-şi susţine punctul de vedere şi că lucrurile au fost mai puţin dramatice decât par din fotografii.

La case mai mari sau mai mici, ce se întâmplă este la fel de grav și de revoltător. Dar degeaba ne revoltăm noi, de pe margine, dacă “victimele” aleg să-și ierte torționarii, psihopați fără urmă de îndoială.

Update care ne dă speranță: “The BBC later reported his wife’s agent had stated she had left with the children following the assault, but did not state whether this was temporary or permanent.” BBC a anunțat că agentul Nigellei a declarat că, în urma acestui incident, a părăsit împreună cu copii reședința, dar nu a precizat dacă este temporar or definitiv.”Citiţi şi

Viața

Să nu tragi de un bărbat, să nu-i cerșești iubirea, să nu-i cazi la picioare…

Ceri mult, zise el. Valorez mult, răspunse ea.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro