Nu cred în femeile superbe și singure

30 November 2014

Cunosc câteva femei singure, divorțate și absolut dezirabile. După ce treci de 50 de ani, șansa să cauți, măcar, o femeie frumoasă, delicată, inteligentă și capabilă să iubească un bărbat pentru ce este el, nu pentru ce se găsește în fanteziile feminine, șansa asta, spun, ni se anulează. Și mă întreb, ca un bărbat în poziția asta, de ce? Adică de ce noi nu am avea dreptul ăsta, de ce nu suntem creditați decât cu epitete de sorginte misandrică, ca să zic așa?

Toate femeile frumoase pe dinăuntru sunt luate. Alea care rămân au o problemă, sau sunt ele însele una. Ori mai caută prințul pe cal alb, nedefinite ca inteligență emoțională și maturitate intelectuală, ori au fost prinse de nenumărate ori cu spumoase povești triunghiulare și bune de povestit spre luare aminte la natura plină de stabilitate a colegelor de viață, ori sunt prinse în încleștarea pe viață și pe moarte din războiul între cele două sexe, în care, fie vorba între noi, nu a câștigat nimeni până acum. Și mai sunt femeile care caută toată viață un bărbat superb, inteligent, manierat, rezolvat psihic, gladiator în pat și liber ca pasărea cerului.

prietenie femei-bărbați

Toate acele femei, frumoase altfel, cu inteligență emoțională peste medie, care știu, câteva dintre ele, să vorbească izbitor de coerent și să tacă la fel, acele femei nu există și, dacă, totuși, există, sunt denumite de celelelate curve, sau escorte, sau femei ușoare , sau… mai știu eu cum.

Eu nu fac parte din stolul acela de care vorbești tu, care este atras de femeile singure și superbe, nu cred în ele, e la mintea oricui că nu sunt chiar atât de superbe și extra și nemaipomenite cum se cred ele, de vreme ce au rămas singure. Sau toate au pățit aceleași accidente care le-au adus în starea asta? Hmmm…

Aceste femei, deosebit de lipsite de șansă, pot fi chiar atât de naive, încât să iubească, mereu, pe cineva care nu le merită? Păi nu învățăm mai abitir din greșelile noastre decât din poveștile spuse de prietene fane Sex and the City? Să fim sobri, greșelile ni le plătim toți la timpul nostru, deplasarea răspunderii pe umerii altora nu face decât să ne descrie neputința, nu are efecte de aureolă de victimă, așa cum le place să creadă unora din iubitele noastre femei.

Eu nu cred în femeile singure, frumoase, elegante în gesturi și gânduri, care așteaptă să apară EL, salvatorul vieții ei, poate din simplul motiv că sunt incredibile, și cu siguranță, au în dulap un teanc de schelete de bărbați ok pe care i-au devorat doar din nevoia de a se răzbuna pe cel care nu a văzut în ele limanul vieții lor.

Sau cum spunea un prieten: “€œNe-ați ucide bucuroase și cu sânge rece atunci când uităm să vă iubim cum vă doriți. Dar renunțați de multe ori și din motive doar de voi știute la cel care vede în voi singurul motiv de a trăi. Ne judecați aspru dacă suntem insensibili și ne ironizați superior dacă ne dorim o femeie care să ne iubească inimitabil. Ne considerați pe toți la fel de răi și de flămânzi, dar nu încetați să căutați bărbatul care să vă facă fericite. Deși nu știți, nu știm, ce înseamnă asta€œ.”

Guest post by Serea Florentin

Și tu poți scrie pe Catchy! 🙂  Trimite-ne textul pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Nu mai pierdeți timpul unei femei, dacă nu-i puteți oferi locul 1 în viața voastră

Există și femei care adoră să facă sex

Bărbatul și femeia – o apă și un pământ

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS

Your tuppence

 1. Diana / 9 November 2020 11:11

  Sau cum spunea un prieten: “€œNe-ați ucide bucuroase și cu sânge rece atunci când uităm să vă iubim cum vă doriți. Dar renunțați de multe ori și din motive doar de voi știute la cel care vede în voi singurul motiv de a trăi. Ne judecați aspru dacă suntem insensibili și ne ironizați superior dacă ne dorim o femeie care să ne iubească inimitabil. Ne considerați pe toți la fel de răi și de flămânzi, dar nu încetați să căutați bărbatul care să vă facă fericite. Deși nu știți, nu știm, ce înseamnă asta

  Daca nu cunosti femei de calitate, de ce oare te pronunti ca toate suntem rele, proaste si mandre? Ca sa ti se vada gaunosenia?

  4
  1
  Reply
 2. Cora / 7 November 2020 22:38

  *alegerea de a fi singura e diferita, de la persoana la alta

  1
  0
  Reply
 3. Cora / 7 November 2020 22:37

  Si oricum e trist sa gandesti asa, mi-e mila de autorul asta, Serea Florentin. Sa zica merci ca l-a luat una de barbat, ca tare-i sarac la mansarda. Cata limitare, cata lipsa de inteligenta si de spirit, cat misoginism sa ai pt generaliza ca femeile singure sunt pline de hibe, cand alegerile de a fi singure, sunt diferite de la o persoana la alta…

  9
  0
  Reply
 4. Cora / 7 November 2020 22:18

  N-au decat, femeile alea, sa caute toata viata barbati superbi si gladiatori in pat. Pt o femeie inteligenta e absolut irelevant cat de bun la pat e barbatul sau cat de frumos. Una desteapta nu cauta vreodata un superb, ca nu conteaza asta, trebuie sa-i placa ei, nu sa fie un trofeu. Singurul lucru important e s-o iubeasca si sa simta asta, sa simta si cand nu-i spune nimic… cum o priveste si sa-i simta tandretea in privire. Cat despre romance, simpla observatie, sunt niste banale in cel mai bun caz, rar vezi una natural simetrica si deosebita, cu trasaturi rasate- la fel si barbatii, aici ai dreptate.

  4
  1
  Reply
 5. Eu / 7 November 2020 21:27

  “Și mai sunt femeile care caută toată viață un bărbat superb, inteligent, manierat, rezolvat psihic, gladiator în pat și liber ca pasărea cerului.” Da, nu exista. Nici barbati manierati, nici rezolvati psihic. Liberi or fi gramezi – normal ! -, or fi si inteligenti , se poate. Dar gladiator in pat !!!!!!?????? FOOOOAAAARTE amuzant. Toti va credeti niste Tarzani si sinteti inca de la tinerete niste gogosari penibili , niste butoaie de bere, beah, nici nu vreau sa ma gandesc…. Cum va imaginati ca o femeie va poate admira? Voua va place cum aratati? Cum sinteti? WTF!?!?! E de ajuns sa casti ochii pe strada sa intelegi de ce sint romancele triste. Te intrebi cum de sint ele atat de reusite, cand barbatii sint toti niste cercopiteci. Cred ca a fost un program national de infiere. A fost odata un popor de nasoi si au infiat fete fruomase, ca era natiunea condamnata la extinctie.

  9
  0
  Reply
 6. Cati / 7 November 2020 16:02

  Autorul textului poate nu stie ca sunt mai multe femei decat barbati si ca asa cum spunea un om de stiinta ” barbatii sunt niste femei prost reparate”, in situatia in care omul de stiinta era barbat… Deci, poate ca barbatii ar trebui sa deschida ochii mai bine…

  2
  0
  Reply

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro