Nu-ți iau bărbatul, zău!

5 February 2020

Văd în mintea anumitor femei teama. Teama că, poate, într-o zi, eu sau o alta, le-ar putea lua bărbatul. În cazul de față este vorba despre mine. Sunt considerată un pericol pentru bărbații însurați. Femeie divorțată, fără obligații, care are și doi copii. Ce și-ar mai putea dori? Sex. Cu bărbatul ei.

Nu. Nu vreau sex cu bărbatul tău. O femeie ca mine nu îți va lua niciodată. bărbatul. Și știi de ce? Pentru că am niște principii.

Eu știu că, dacă tu, femeia lui, îl controlezi nonstop și nu îi dai libertate, nu îl iubești și nu te iubești nici pe tine. Crezi că într-o zi, va veni una mai bună decât tine și ți-l va lua. De asta ești geloasă și posesivă. Gelozia este despre tine și nu despre el. Și uite așa am aflat totul despre tine.

Și dacă tu ești femeia lui, am aflat totul și despre el. Dacă el ar ști ce este iubirea, ce înseamnă o relație de comuniune, atunci nu ar fi în relația asta cu tine.

Citiți și Aveți dreptate, domnule Ciornei! “Sunt o femeie de peste 30 de ani, divorțată și nemișto…”

Eu nu-mi doresc un bărbat ca el. În primul rând, pentru că nu are caracter și în al doilea rând, pentru că e însurat sau într-o relație cu tine. Nu fac compromisuri de acest gen.

Respect această instituție a căsătoriei sau legătura voastră. Indiferent de ce natură ar fi. Nu am înșelat în viața mea. Dar am fost înșelată. Cel mai bun lucru care mi s-a putut întâmpla vreodată.

Asta m-a învățat să nu-ți iau ție bărbatul, niciodată. Dar ți-l va lua alta ca tine. Tot posesivă și geloasă. Și ne vom învârti într-un cerc vicios până nu ne vom vindeca cauza geloziei, a posesiei și a lipsei de iubire de sine.
Guest post by Angela Drăghia

Curaj, și tu poți scrie pe Catchy! 🙂

Trimite-ne un text încă nepublicat, în format .doc, cu diacritice, pe office@catchy.ro.Citiţi şi

Prost-adevărul

De ce să nu-l iubesc?

Atunci mi-am dat seama că îl iubeam, iar el și-a dat seama de ce nu putea să-și amintească decât de mine

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.


Nu rata urmatoarele articole Catchy!

Inscrie-te la newsletterul gratuit. Avem surprize speciale in fiecare zi pentru cititorii nostri.
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • RSS

Your tuppence

My two pennies

* required
* required (confidential)

catchy.ro